web tasarımı

Kodla Büyü

ORJİNAL

Aktif Üye
arkadaşlar ben veb sitesi tasarlamak istiyorum. hangi programı kullanmalıyım. şimdiden teşekkürler.

Web tasarımı için Firework, Photoshop Illustrator.
Web editörü olarak Notepad, Notepad++, Dreamweaver

Orjinal' Alıntı:
arkadaşlar ben veb sitesi tasarlamak istiyorum. hangi programı kullanmalıyım. şimdiden teşekkürler.

joomla wordpress drupal gibi cms sistemler öğrenin üzerine biraz photoshop gerekirse biraz flash katarsanız gayet başarılı siteler ortaya çıkartabilirsiniz

neoplasma' Alıntı:
Orjinal' Alıntı:

joomla wordpress drupal gibi cms sistemler öğrenin üzerine biraz photoshop gerekirse biraz flash katarsanız gayet başarılı siteler ortaya çıkartabilirsiniz
:+1: aynen katılıyorum hatta nette ücretsiz olarak bulabileceğiniz html css templateleri indirip inceleyerek üzerinde değişiklikler yaparak işe başlayabilirsiniz.. En azından ben öyle başlamıştım.. iyi çalışmalar

programlama öğrenip php, asp ile tek tek kodlayarak muhteşem tasarımlar yapmayı hep hayal ederim. imkanınız yeteneğiniz varsa en güzeli bu bence

okyanus41' Alıntı:
programlama öğrenip php, asp ile tek tek kodlayarak muhteşem tasarımlar yapmayı hep hayal ederim. imkanınız yeteneğiniz varsa en güzeli bu bence

druppal vb sistemler olunca insan ister istemez kullanmak istiyor.

En doğrusu frontpage veya dreamweawer ile basit tasarımları alıp geliştirmek, photoshopu resimleri düzenlemek için kullanabilirsin, daha sonra da asp veya php ye geçersin yavaş yavaş

frontpage-dreamweawer-photoshop......Bunlardan sonra bir de Wordpress işine girmişseniz artık kimse sizi durduramaz :)

Joomla güzel bir başlangıç olabilir.. Zamanla photoshop öğrenirsiniz, şablon değişiklikleri yapar, sonra css kodlarını değiştirmeye başlarsınız... Css, php derken kendi tasarımlarınızı basit kodlarla oluşturmaya başlarsınız... Hosting, seo derken uyku süreniz kısalır, kilo almaya başlarsınız...joomla güzel bir başlangıç olur.

BBNET
Geri