arzubilg_' Alıntı:Arkadaşlar ben 3 yıldır web tasarımıyla uğraşmadım. Şimdi bir site tasarlamam gerekiyor nereden ve nasıl başlamam lazım? yardım ederseniz sevinirim
hocam css'i çok küçümsüyorsun. tasarımın temelinde css var. ben yıllardır uğraşıyorum(son 1 sene hariç) ama zaman bulursam css'e sil baştan bakmak istiyorum.emrahgunes' Alıntı:arzubilg_' Alıntı:Arkadaşlar ben 3 yıldır web tasarımıyla uğraşmadım. Şimdi bir site tasarlamam gerekiyor nereden ve nasıl başlamam lazım? yardım ederseniz sevinirim
3 yıldır web tasarımıyla uğraşmadım sözünden anladığım önceki yıllarda bir başlangıç yaptım ama günümüzde neler değişti ne ile kendimi geliştirebilirim diye düşündüğüm için böyle bir cevap yazdım.Şu anda bir site tasarlamam için ne gerekiyor sorusuna git html ya da css ile başla demek çoooook büyük bir zaman kaybı olur düşüncesindeyim... 8)
saidtr' Alıntı:güzel site istiyorsan flash veya photoshop öğren derim...
:+1:bbur_us' Alıntı:saidtr' Alıntı:güzel site istiyorsan flash veya photoshop öğren derim...
said hocama katılıyorum. güzel tasarımlı bir site istiyorsan photoshop ve flash kullanmayı iyi bilmesin. görsellik vetasarım için gerekli olduğunu düşünüyorum.