Web tabanlı anket nasıl hazırlanır?

Kodla Büyü

milena

Site Gezgini
Tezim için anket çalışmalarına başladım. Bunu internet ortamında da uygulamak istiyorum. Yani anketi cevaplayan sadece tıklasın..
Çoğu arkadaş word ile siteye gönderiyor ve kimse ilgilenmiyor doğal olarak. Bu konuda bilgisi ve elinde dökümanı olan arkadaşlar paylaşabiilirler mi?

google da anket sitesi diye aratırsan bir kaç anket sitesine ulaşabilirsin. anket sitesinde sadece soruları girerek kendine bir anket oluşturabilir, sonrada anket sonuçlarını istatiksel olarak görüntüleyip çıktı alabilirsin. ben arama yaptım www.pollemik.com diye bir site geldi. bu ve bunun gibi siteler işine yarayabilir.

yada asp yada php gibi dinamik script dillerini kullanarak kendi anketini kendin hazırlayıp uygun bir host ta yayına sokabilirsin.

kolay gelsin.

asp ile yapmak isterim nereden başlayacağım peki?

Arkadaşlar siteden şimdilik çıkmam gerekiyor. Cevaplarınızı gelir gelmez okuyacağım.

milena' Alıntı:
asp ile yapmak isterim nereden başlayacağım peki?

Arkadaşlar siteden şimdilik çıkmam gerekiyor. Cevaplarınızı gelir gelmez okuyacağım.
Hocam bence siz bi anketinizin formlarını falan tasarlayın daha sonraları veritabanına yazma safhalarında bizler takıldıgınız noktalarda yardımcı oluruz

BBNET
Geri