web sitesini güncellemek istiyorum nasıl yapabilirm?

Kodla Büyü

gulden_59

Üye
İyi günler
Ben bir web sitesini güncellemek istiyorum nasıl yapabilrim.İlgilenirseniz çok sevinirm.
Şimdiden Teşşkürrler

Hocam öncelikle ne yapmak istediğinizi tam yazın ona göre yönlendirelim sizi web sitenizin tasarımını değiştirecekseniz hostundan yapacaksınız(yani ftp://700.meb.k12.tr) .Yok benim sitem asp,php gibi bir dille yazılmış sadece sadece haber filan eklemek istiyorum diyorsan admin girişi yapacaksın. Eğer siteniz sadece html ise onuda hostundan yapmak zorundasın.

olan bi web sitesi ise ftp den giriyorsun güncellemek istediğin sayfaları upload ediyorsun.. fakat yukarıdaki işlemler ise hiç siten yoksa yapılacak işler..

editor olarak dreamweaveri kullanıyorsanız files panelinden ftp baglantınızı yaparsanız..orada yaptıgınız sayfa degişikliği direk ftp sunucusuna aktarılacak..ve sitelerinizin sayfası guncellenmiş olacaktır...ftp sunucunuz varsa tabi...diger yol ise ftp.meb.k12.tr gibi host adresinizi yazın..bilgisayarınızdaki web sayfalarını buraya yukleyin...daha sonra bilgisayarınızda sayfa üzerinde degişiklik yapınca o web sayfanızı kopyalayın ve ftp sunucunuzdaki yere yapıştırın..orda sayfayı şunla degiştireyim deyince evet deyin..sayfa guncellenmiş olur vs.vs.vs.

BBNET
Geri