Web Sitesi Tamamlanma Oranı-İl,İlçe uzaklık

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb suan web sitemde bu uyarıyı alıyorum. okulumuz kısmından düzeltebiliyormuşuz ama nasıl yapacaz. yoksa içeriği kendimiz mi hazırlaycz.

nese1982' Alıntı:
mrb suan web sitemde bu uyarıyı alıyorum. okulumuz kısmından düzeltebiliyormuşuz ama nasıl yapacaz. yoksa içeriği kendimiz mi hazırlaycz.

hocam yönetici şifenle girdikten sonra allta grafikte gösterilen tamamlanma oranına göre tamamlanmayan kısımları tamamla bende de tarihce duyuru eksikti ekledim tamamdır.

gezegen10' Alıntı:
nese1982' Alıntı:

hocam yönetici şifenle girdikten sonra allta grafikte gösterilen tamamlanma oranına göre tamamlanmayan kısımları tamamla bende de tarihce duyuru eksikti ekledim tamamdır.
il ilçe uzaklık eksik görünüyo. bunu sistemde bir alan mı dolduracam yoksa yeni bir içerik ekleyip kendim mi yazacam(trihçe gibi) o kısmı anlamadım sayın hocam

soldaki menüde İçerik Yönetimi-->Okulumuz Hakkında ya tıklayın aşağı inin göreceksiniz
Örneğin
İl merkezine 15 Km uzaklıkta bulunmaktadır şeklinde doldurabilirsiniz

s_kajmeran' Alıntı:
Bende okul fotografı diyor... Oysa ekli.. Anlam veremedim...
hocam emin değilim ama istediği alanı doldurmak önemli. ben içerik olarak eklememe rağmen hala eksik görünüyodu. ilgili alanı doldurunca uyarı öyle kalktı

Hocam dediği alan okulumuz hakkında olan yerdeki resim. Açıklamalardan öyle anlıyorum... Oraya da resim ekledim... Boş vaktimde yine kurcalayacağım...

BBNET
Geri