Web sitesi bu web sayfasını görüntülemeyi reddetti http 403

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wp

Site Gezgini
Arkadaşlar 3 gündür siteme html dosyalarının hiçbirini yükleyemiyorum yüklendi diyor ama karşıda html dosyalarının adı bile yok sitedeki
web-tasarimi-programlari-f39/meb-ftp-ye-index-html-dosyasi-yazma-sorunu-t60165-15.html
web-sunucu-yonetim-gelistirme-f38/http-403-yasak-sorunu-yardim-arkadasalr-t14808.html
bu konuları inceledim orada yazan herşeyi denedim ama yok yani olmuyor resim falan filan yükleniyor ama html dosyaları yüklendi gibi olup görünmüyor
LÜTFEN YARDIM SİTEM AÇILMIYOR

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    105.1 KB · Görüntüleme: 3,477
  • 2.JPG
    2.JPG
    137.2 KB · Görüntüleme: 3,477
hasari' Alıntı:
Sitenin izinlerinde sorun var.
CHMOD değerlerini 644 yapın.

Hasari hocam nerden yapılıyorki ama önceden gül gibi çalışıyordu 3 gündür bunu yapıyor bende virüs var zannettim hepsini sildim şimdi html leri yükleyemiyorum

hasari' Alıntı:
FilleZilla ile bağlanın sunucudaki dosyalarınıza sağ tıklayın dosya izinleri tıklayın izin bölümü gelecek buraya değerleri (644) girin tamam deyin.
FilleZilla:
yasal-program-paylasim-freeware-shareware-f99/filezilla-3-4-turkce-ucretsiz-ftp-programi-t62517.html

Eğer sunucuya hiç dosya atamıyorsanız.
Okulun email adresinden internet@meb.k12.tr adresine durumu anlatan bir email atın, ilgileneceklerdir.

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bu söylediğinide yaptım ama yine sonuç aynı
klasörler resimler atılıyor ama html dosyaları yükleniyor gibi görünüyor karşıda hiçbirşey yok
sanırım benden başka bu sorunu yaşayanda yok deliricem ne oldu bu siteye anlamadım

Hocam bu sorun daha önce de yaşanmıştı. Html dosyaları 0 kb olarak atılıyor. O yüzden görüntülenemiyor. En son flash xp programıyla atarak sorun çözülmüştü.

acun37' Alıntı:
Hocam bu sorun daha önce de yaşanmıştı. Html dosyaları 0 kb olarak atılıyor. O yüzden görüntülenemiyor. En son flash xp programıyla atarak sorun çözülmüştü.

ama hocam daha büyük boyutlu klasörler yükleniyor tek sorun internet sayfalarında ama yinede sizin dediğiniz programıda bulayım deneyeyim inş olur

Tüm dosyaları sunucudan temizleyin sadece html olanları atın bir deneyin bakalım atacak mı?

flash fxp programınıda denedim ama olmadı sanırım bugün beni delirtecek
hasari hocam senin dediğin gibi hepsini sildim ama yine olmadı şimdide filezilla da bu şekilde gösteriyor sanki doluymuş gibi ama html ler dışında herşey yükleniyor

Ekli dosyalar

• oof of.jpg
    oof of.jpg
    396.4 KB · Görüntüleme: 3,397
Hocam o şuanda boş alanı gösteriyor.
Ben html (bizim şablonu) sorunsuz attım. Kullandığınız bilgisayar sorunlu olmalı bu yüzden olmuyor olabilir.

öğretmenim dosya isimlerinde Türkçe karakter kullanmamak gerekiyor. Döküman yerine dokuman yazabilirsiniz.
dosyaların ve resimlerin adlarında ve uzantılarında küçük harf kullanmalı LOGSON1.jpg yerine logson1.jpg yazabilirsiniz
dosya isimlerinde boşluk bırakmamalı iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    15.6 KB · Görüntüleme: 3,382
tenten' Alıntı:
öğretmenim dosya isimlerinde Türkçe karakter kullanmamak gerekiyor. Döküman yerine dokuman yazabilirsiniz.
dosyaların ve resimlerin adlarında ve uzantılarında küçük harf kullanmalı LOGSON1.jpg yerine logson1.jpg yazabilirsiniz
dosya isimlerinde boşluk bırakmamalı iyi çalışmalar.

Ama bu dosya isimleri 3 gün önceye kadar fıstık gibi çalışıyordu heralde benim bilgisayarda bi tuhaflık var akşam evde deneyeyim

BBNET
Geri