Web sitem çok altlarda

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar google da web sitem çok altlara düşmüş nasıl tekrar üst sıralara çıkarabilirim...

ben de merak ediyorum bunu, aynı problem bende de var. Özellikle billi eğitimin sitelerinde bu sorun oluyor sanırım.

Teşekkürler. Bir kaç gün önce 2. sayfadaydı birden 10. sayfanın altına düştü.

En önemlisi de orjinal içeri
bencede en önemlisi.
Eğer sayfa içeriğinizdeki bilgi sadece sizin sitenizde varsa isterseniz pagerankiniz sıfır olsun google sizi aranan kelimede mecur birinci sıraya çıkaracktır.Çok aranan kelimelrdede pr si yüksek sitelreden çapraz link almak en mantıklısı gibi site içi seo nun yanında.

google da üst sıralara çıkmanın bikaç yöntemi var diye biliyorum.mesela başka sitelerden sizin sitenize link verildiğinde sizin google puanınız artıyor.başka bişeyde googlede ararken çıkan sitelerden ilk tıklanan sitenin google puanının arttığını biliyorum.bunun için arama yaptığınızda ilk kendi sitenize tıklarsanız google size artı puan verecektir.

doctor_cmptr' Alıntı:
google da zaman zman dalgalanmalar olabiliyor.bence bir kaç gün daha bekleyin sandbox yememişseniz daha üst sırlara çıkarsınız:)

Dediğin gibi oldu. Tekrar kendine geldi... Yardımcı olan herkese teşekkürler...

Sürekli güncellerseniz ve web siteniz fazlaca ziyaret edilirse üst sıralara çıkar.

BBNET
Geri