web sayfasınde menü problemi

Kodla Büyü

filozofum

Üye
sothink menü hazırlama programıyla menüyü hazırladım.Sonra bunu dreamweaverde index kısmına yerleştirdim.iframe ile oluşturduğum orta alanada gerekli yazı ve resimleride ekledikten sonra programı çalıştırdığımda menünün alt menüleri orta alandaki resmin altında kalıyor ve gözükmüyor.Bunu nasıl halledebilirim.

Bu konuda yardımcı olurmusanız sevinirim

Hocam aynı problem bende de oldu
Biraz saçma ama ben o kısımlara resim flash vari şeyler yerine yazı koydum :roll:

demokraside çareler.... siz bilirsiniz gerisini kolay gelsin

hocam sothink iyidir ama artık css ile aynı kalitede menüleri kolaylıkla yapıyorsunuz .
ayrıca konu yanlış yerde ...

Ben de kullanmıştım. Program demoydu. İlk üç menüyü gösteriyordu. Seninki de öyle bir problem mi acaba??

Hayır hocam benim kullandığım demo değil ***** le kurulumu yaptım o yönde bir problem yok kodlarını alıp dreamweaverde yapıştırdığımda menü hatasız çalışıyor tek sorun alt menüler ortadaki iframede kullanılan resmin altında gözükmesi

feride hocam sizi burada görmek nekadar güzel

cahilliğimize verin ilk kez yazdığımdan böyle oldu bende sonradan gördüm

Yapılacak birşey varmı :D

Hocam eğer iç içe tablo ile sayfayı yaptıysan (frame de olabilir) ve menün swf nin altında kalıyorsa eklediğin swf nin html de ki kod satırına birde bu kodu ekle
<param name="wmode" value="opaque">
eğer layer kullanıyorsan word deki sıra gibi dw de arange ayarlarınndan menünün bulunğu layer i öne getirirsen sorun kalmaz hocam

mystreous' Alıntı:
Ben de kullanmıştım. Program demoydu. İlk üç menüyü gösteriyordu. Seninki de öyle bir problem mi acaba??

bende de aynı problem olmustu bende kod kısmından kopyala yapıstır la diger menuleri cogaltmıstım. sonradan craclisini buldum.

Hocam çözümü basit. muhtemelen üstte kalan görüntüler flash dosyalarıdır. resimler böylr bir sorun yapmaz.
sorunu halletmek için flash dosyasını transparan yapmanız yeterli.
saygılar.

Örnek bir kod vereyim yardımcı olacağını sanıyorum
"
<param name="wmode" value="transparent">
<param name="menu" value="false">
<embed src="ust_banner.swf" quality="high" wmode=transparent menu=false pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="621" height="129"></embed></object>
"

Hocam çözümü basit. muhtemelen üstte kalan görüntüler flash dosyalarıdır. resimler böylr bir sorun yapmaz.
sorunu halletmek için flash dosyasını transparan yapmanız yeterli.
saygılar.

Örnek bir kod vereyim yardımcı olacağını sanıyorum
"
<param name="wmode" value="transparent">
<param name="menu" value="false">
<embed src="ust_banner.swf" quality="high" wmode=transparent menu=false pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="621" height="129"></embed></object>
"

layer kullanıp kullandığınız layerın katmanına yüksek bir değer girin ki en üstlerde çıksın

BBNET
Geri