Arkadaşlar karne zamanı yaklaşıyor. Not girişleri, kulüp öğretmen görüşleri, sınıf rehberi öğretmen karne görüşleri gibi bazı çalışmalarda standart veri girişleri olabiliyor. Bunu biraz hızlandırmak için bir chrome eklentisi paylaşıyorum. Veri izni veya güvenlikle ilgili bir şey istemez. kendim çok anlamam bu işlerden yapay zeka yardımıyla yaptım. Çalışma mantığı eklentiye tıkladığınızda küçük bir kutu açılacak. Oraya istediğiniz bilgileri yazacaksınız. Sayfa üzerinde boş bulduğu tüm kutulara o bilgiyi girecek. hatta güvenlik kodu kısmına bile aynı bilgiyi yazabilir. dediğim gibi basit bir eklenti. umarım işinize yarar. Dikkat edilecek husus sayfadaki metin kutularının boş olması gerekir. işiniz bittiğinde yine de kontrol etmeyi unutmayın. Edge ve chrome da çalışıyor. ekteki dosyayı indirin. masaüstüne çıkarın. chrome veya chromium tabanlı hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onun eklentiler ( uzantılar ) bölümüne girin. Gelişitirici modunu açın. Açılmışı yükle veya paketlenmemiş öğe yükle diye bir buton olacak onu tıklayın, masaüstünde çıkardığınız klasörü seçin. Dilerseniz eklentiyi araç çubuğuna sabitleyebilirsiniz.