Web sayfası yayını konusunda yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayme34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ayme34

Site Gezgini
Arkadaşlar okulum için bir web sayfası hazırladım. Ve ben ilk defa web sayfası hazırlıyorum. Bir yandan öğrendim bir yandan hazırladım benim için yorucu oldu. Dreamweaver, firework ve flash kullandım. Şimdi yayınlama konusunda sorularım var. meb den yayınlayacağım. (ftp.meb.k12.tr) Ağ bağlantılarından ağ bağlantısı ekledim. ftp adresini yazdım, kullanıcı adını şifreyi girdim v.s. Açılan bölüme hazırladığım dosyaları kopyalamaya çalışıyorum. Arada hata veriyor tekrar tekrar yapıyorum. bir kısmını tamamladım. Bu işlemleri okulda yaptım. Kopyalamaya evde devam etmek istedim evde de mi ağ ekleyip ftp yi oluşturmam gerekiyor? Bunu denedim ama ben daha önce yüklediklerimini görünmesini bekliyordum görünmedi. Ne yapmalıyım? Mesela sayfayı güncellemek istediğimde ne yapacağım?

hocam yapacağın; Internet Explorer dan ftp://ftp.meb.k12.tr adresine girip kullanıcı adını ve şifreni girmen. daha sonra hazırladığın web sayfası dosyalarını kopyala-yapıştır ile oraya atman. anasayfanı index.html veya index.htm olarak isimlendirmeyi unutma.kolay gelsin...

arkadaşlar filezillayla sitemdeki htm dosyalarını ftp içinde bir klasör oluşturup içine attım yerine yeni oluşturduğum sitenin dosyalarını yükledim(nasıl olacağını bilmediğim için böyle denedim) ama dosya boyutları 0 gözüküyor ve sayfalar internette gözükmüyor. ne yapabilirim?

uwe' Alıntı:
arkadaşlar filezillayla sitemdeki htm dosyalarını ftp içinde bir klasör oluşturup içine attım yerine yeni oluşturduğum sitenin dosyalarını yükledim(nasıl olacağını bilmediğim için böyle denedim) ama dosya boyutları 0 gözüküyor ve sayfalar internette gözükmüyor. ne yapabilirim?

hocam bence ekstra bir program kullanmana gerek yok... omerabaci hocamın dediği gibi sitenle ilgili bütün klasör ve dosyaları kopyala, ftp nin içine direk yapıştır.. bir klasörün içine değil, ftp sayfasına yapıştır... ana sayfanın html dosyasına index ismini ver... zaten çalışır ( tabii dosya yollarının doğru olması lazım)

BBNET
Geri