WEB SİTESİ (AB PROJESİ İÇİN)

Kodla Büyü

tecnoteacher

Aktif Üye
Arkadaşlar okulumuz AB projeleri kapsamında bir projede ortak olarak yer almaya hak kazandı..Bu proje kapsamında her okulum bir web sitesi tasarlanması istenmektedir.Benim bu konuda yeterli bir deneyimim yok.Joomla ile olabilir diye düşünüyorum ama tam emin olamadım.istenen özellikleri sıralaim
1-)Chat sayfası olacak
2-) Öğrenci resim vb materyal yükleyebilmeli
3-) Her öğrenci üye olabilmeli ve kendine ait bir bölüm oluşturabilmeli.(Üyeye ait bir blog gibi..)
4-)Yönetim paneli ve admin kontrolü olmalı

bu özellikler mutlaka olmalı...

BU KONUDA GÖRÜŞ VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM....

İçerisinde "viki" tarzı eklentileri olan bir joomla cms olabilir. Ya da wordpress olabilir. Her üyenin özel bir alanı olması için blog yapabilmesi önerilebilir. Tüm bu bileşenler joomla içinde bulunabilir bileşenlerdir. Bu tip bir web sitesi tasarım+kodlaması apayrı bir uzmanlık yani web programcılığı demektir.
Tavsiyem sizin de adını andığınız joomla içerik yönetim sistemidir.

proje web sayfası hazırlamak ise hazır sistemler kullanmak projeye engel olmasın? yani proje şartnamesinde özgünlükten bahsedilmesin?

tdemirparmak' Alıntı:
İçerisinde "viki" tarzı eklentileri olan bir joomla cms olabilir. Ya da wordpress olabilir. Her üyenin özel bir alanı olması için blog yapabilmesi önerilebilir. Tüm bu bileşenler joomla içinde bulunabilir bileşenlerdir. Bu tip bir web sitesi tasarım+kodlaması apayrı bir uzmanlık yani web programcılığı demektir.
Tavsiyem sizin de adını andığınız joomla içerik yönetim sistemidir.
hocamın da dediği gibi iyi bir web programlama bilgin yoksa hazır sistem kullanmak zorundasın...

teşekkürler arkadaşlar.önerilerinizi dikkate alacam.Joomla da bloog tarzı sayfa oluşturma bileşeni var mmı emin olamadım.Bu arada web tasarım bilgim var.Ancak kodlamada yeterisiz kalırım sanırım.Rn mantıklısı joomla veya wordpress türü bir hazır modül.Bu arada web sitesi ile ilgili bir sınırlama yok.

projenin içeriği mi web sitesi hazırlamak? merak ettim, proje ne tam olarak? hiç duymamıştım bu projeyi

azbuz da blog oluşturubiliyorsun ve video sınırsız bildiğim kadarıyla.reklama girmez inş.

BBNET
Geri