Web Program İstek

Kodla Büyü

OznKya

Üye
Merhabalar Arkadaşlar bir web sitesi yazdırmak istiorum fakat bu web sitesinden cok bir program tarzı yani aspx olucak

programın amacı sipariş takiptir yani

1) anasayfada sipariş kodu yeri olucak ve giren müşteri sipariş kodunu yazıp siparişi ne durumda görücek
2)İŞ YERİ SAHİBİ GİRİŞİ OLUCAK : iş yeri sahibi üye adı ve şifresiyle giricek daha sonra gelecek sayfada siparişi giricek
3)Yönetici girişi olucak yani oda benim girişim ben ordan iş yeri girişi yapıcam

kısaca anlatmak gerekirse bir cok firma tek çatı altında toplanıcak yani A firmasıda takibi benim sitemden yapıcak B firmasıda bilmem anlatabildim mi aslında basit bir uygulama iki üçtane gönder kodu ve üyelik kodu olucak ama lanet olsunki C# Derslerine girmek yerine halısahada maç oynamayı tercih edioduk hep bundan oldu

Fiyat almak istiyorum acaba fiyat nedir lütfen bana uçuk bişeyler söylemeyin domain hosting alıcam ayrıca sistemi noterden tastikleticem yani bana baya zorluycakki ve ögrenci olmaya hazırlanıorum

e ticaret scriptlerle rahatça halledebilirsin fiyatlar ortalama 500dür daha uygun bulursan yaptır hemen

BBNET
Geri