web panel veritabanı hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ilkot

Site Gezgini
arkadaşlar web panele girebilen var mı
Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu.
uyarısı alıyorum, sunucuda mı problem.

ben okulun sitesini güncelleme esnasında bu hatayı alınca benim sayfada bir sıkıntı oldu zannettim. arkadaş 2 gün önce yazmış ama ben bugün öğle saatlerine kadar güncelliyordum siteyi. öğlen saatlerinde bu hatayı aldım. hala aynı. sizde de hala var mı bu hata? mebweb den site güncelleyebiliyor musunuz?

yoksa bakanlığın ve il ilçe milli eğitimlerin kullandığı şablona mı geçiyoruz :mrgreen:

Ben de hala "Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu" hatası alıyorum. Bu durumun meb sitelerinin yeni arayüze geçişi ile alakası var mı ve web arayüzlerinde de mi değişiklik olacak acaba? Problem ile ilgili ya da problemin daha ne kadar daha süreceği ile ilgili bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirirse memnun kalırız...

ya bu kadar olmaz ki, haftalardır site açılsa panel açılmıyor, panel açılsa veritabanı hatası çıkıyor, gelde idarecilere anlat bunu, veritabanı diyince ne olduğunu bile bilmiyorlar.

daha iyi açılmıyor uğraşmayın. gelsinler ilçe mebe yazı yazıp sorsunlar niçin sitemiz açılmıyor keşke hiçbir zaman açılmasa
benim görüşüm şablon değişikliği hemen olmuyor ve değişiklik için uğraşıyorlar

BBNET
Geri