bir cok sitede meb hattında bu hata veriyor ve açılmıyor çözüm var mı?
Yenilesekte para etmiyor.elrond' Alıntı:bende de aynı hatayı verdi arada f5 yaptım açtı..siteler yasaklı değil hocam sadece dns ler de hata var o yüzden sayfalar açılmıyor yenileyince dns yanıt veriyor
kardeşim geçici çözüm şu bence girmek google ın ipini direkt yazacaksın...ben öyle girdim meb hattından şimdihasari' Alıntı:Yenilesekte para etmiyor.elrond' Alıntı:bende de aynı hatayı verdi arada f5 yaptım açtı..siteler yasaklı değil hocam sadece dns ler de hata var o yüzden sayfalar açılmıyor yenileyince dns yanıt veriyor![]()
Googleye giriyordu ama bilgisayarbilisim.net e girmiyor anasayfa geliyor ama konuları açmıyordu.elrond' Alıntı:kardeşim geçici çözüm şu bence girmek google ın ipini direkt yazacaksın...ben öyle girdim meb hattından şimdihasari' Alıntı:Yenilesekte para etmiyor.elrond' Alıntı:bende de aynı hatayı verdi arada f5 yaptım açtı..siteler yasaklı değil hocam sadece dns ler de hata var o yüzden sayfalar açılmıyor yenileyince dns yanıt veriyor![]()
216.58.212.3 google in ipi
elrond' Alıntı:meb in filtresinden kaynaklı simdi gördüm. ben proxy le açıyormuşum![]()
hocam özelden ya da açıktan artık bu konuda hiçbir paylaşım yapmıyorum.kusura bakmayınserkan050' Alıntı:elrond' Alıntı:meb in filtresinden kaynaklı simdi gördüm. ben proxy le açıyormuşum![]()
hocam hangi proxy kullanıyorsun chrome eklentimi