6fatma8' Alıntı:indiriyorum hocam dosyayı deneyim bakalım olacakmı ultrasorf var hocam ordan girebiliyorum siteye![]()
dosyayı indirdikten sonra yapacağınız işlemleri de tarif edeyim hocam.. çok basit zaten..

hocam olmadı yapamadım malesef snax işletim sistemi ile başlıyor ancak hep komutlar geliyor ve ben hiç birşey anlamadım p komutlardanfatihinfedaisi' Alıntı:inanıyorum ben size, yaparsınız..![]()

garantisi devam ettiği için servise verdim, sorun yok diye geri gönderdiler bana, kullandım baktım aynı şekilde sorun çıkarıyor bu sefer genel merkezine gittim oraya verdim. Birkaç gün sonra daha yeni modeli ile değiştirdiler.6fatma8' Alıntı:hocam olmadı yapamadım malesef snax işletim sistemi ile başlıyor ancak hep komutlar geliyor ve ben hiç birşey anlamadım p komutlardanfatihinfedaisi' Alıntı:inanıyorum ben size, yaparsınız..![]()
![]()
gelmedi hocam siyah bir ekran geliyor ve komutlar geliyor peşi sıra bitmek bilmeyen çalıştır komutuna yazıyoruz ya onun gibifatihinfedaisi' Alıntı:6fatma8' Alıntı:hocam olmadı yapamadım malesef snax işletim sistemi ile başlıyor ancak hep komutlar geliyor ve ben hiç birşey anlamadım p komutlardanfatihinfedaisi' Alıntı:inanıyorum ben size, yaparsınız..![]()
![]()
![]()
bu ekran gelmedi mi hocam ?? bir de farklı bilgisayara takıp dener misiniz ?? ama lütfen o bilgilerden vazgeçmeyin, sonuna kadar mücadele edin..