elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 18 Ekim 2012 #4 evet, birde torrent sitelerini karıştır, mümkünse türk olanları..oralardan muhakkak bulursun ve de sağlam oluyor genelde
evet, birde torrent sitelerini karıştır, mümkünse türk olanları..oralardan muhakkak bulursun ve de sağlam oluyor genelde
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 18 Ekim 2012 #5 skrn' Alıntı: w7 ultimate x32 tr sp1 iso nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla ... buradan gerekli bilgileri alabilirsin...rarı açınca demek istediğimi anlarsın Ekli dosyalar işletim sistemlerine giriş.rar işletim sistemlerine giriş.rar 14.1 KB · Görüntüleme: 29
skrn' Alıntı: w7 ultimate x32 tr sp1 iso nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla ... buradan gerekli bilgileri alabilirsin...rarı açınca demek istediğimi anlarsın
skrn Aktif Üye Mesajlar 131 18 Ekim 2012 #6 ben indirmekten vazgeçtim,dil paketi yükledim de sadece welcome ve shut down ingilizce kaldı idare etcez artık
ben indirmekten vazgeçtim,dil paketi yükledim de sadece welcome ve shut down ingilizce kaldı idare etcez artık