Vw Bora arka plakalık hakkında

Kodla Büyü

atakom

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
merhaba, dikkat ettim 2000 model bora comfortline aracımın arka bagaj kapağında ki plaka yeri diğer boraların neredeyse tümünden farklı. internette ki butun ilanlara, gördüğüm diğer bütün boralara da baktım hepsi düz plaka ama sadece benimki kare plaka, ha bu arada yurtdışındaki boralarda var sadece bu kare plaka. bunun sebebi ne olabilir acaba?

Bu benim Boranın arka plakalığı
img1005e.jpg

Bu da internetten (sahibinden.com'dan örnek alınmış bir resim) baktığım herhangi bir boranın plakalığı, genelde bütün boraların ki böyle
24953533f3c.jpg

isikayhan' Alıntı:
atakom' Alıntı:
o zaman benim araba kuzey amerika borası mı? :scared:

Avrupa'ya gelen Bora (Jetta) zaten uzun süredir Puebla, Meksika tesisinde üretiliyor.
Sizinkinin arka bagajı da belki özellikle istenerek veya yanlşlıkla öyle gelmiştir :)

bakınız: VW Grubu Üretim Tesisleri (Haritalı)
otomobil-klubu-f177/vw-grubu-uretim-tesisleri-haritali-t40120.html

hocam araba Wolgsburg da üretilmiş şase numarasından kontrol ettim

ilk sahibi misiniz? ikinci el ise belki daha önceden arka bagaj kapağı değişmiştir.

atakom' Alıntı:
isikayhan' Alıntı:
atakom' Alıntı:
o zaman benim araba kuzey amerika borası mı? :scared:

Avrupa'ya gelen Bora (Jetta) zaten uzun süredir Puebla, Meksika tesisinde üretiliyor.
Sizinkinin arka bagajı da belki özellikle istenerek veya yanlşlıkla öyle gelmiştir :)

bakınız: VW Grubu Üretim Tesisleri (Haritalı)
otomobil-klubu-f177/vw-grubu-uretim-tesisleri-haritali-t40120.html

hocam araba Wolgsburg da üretilmiş şase numarasından kontrol ettim

evet şimdi baktım 1998–2005 arası avrupada üretim varmış: http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen ... _Typ_1J.29

o zaman sizinki özel olarak değiştirilmiş gibi görünüyor

Aracı alırken birkaç ustaya gösterdim. hepsi de arabanın değişen parçasının olmadığını söyledi yani değişen hiçbir parçası yok

ustalar ana kaportaya bakar, bagaj kapısına baktıklarını sanmıyorum

arka farlar kuzey amerika tipi:

2000.volkswagen.jetta.10792-E.jpg

2002.volkswagen.jetta.26562-E.jpg

BBNET
Geri