Arkadaşlar akıllo tahtada vsınıf diye bir program var ama ne olduğunu bilmiyorum cahillik işte
bu program nasıl kullanılır. Öğretmenlerin ne yapması gerekiyor. tşk ederim.

hemenyardim' Alıntı:Vsınıf sınıftakı Etkileşimli Tahta ile öğrenci tableti arasındaki iletişimi sağlayan programdır. Öğretmen kendi tabletine yönetici olarakta kurabilir. Öğretmen kendi tableti ile öğrencilerin tabletlerinin internetini açıp kapayabilir, ekranını kilitleyebilir, anlık olarak istediği öğrencinin veya tüm sınıfın tablet ekran görüntülerini alabilir, öğrenci tabletlerine anket,test ve soru gönderebilir, verilen cevapları anında sayısal ve grafik olarak görebilir, ögrenci tabletinde istediği uygulamayı açıp kapatabilir, istediği öğrencinin ekranına yazı yazabilir, uyarabilir, ...Bunun gibi bir çok işi yapan bir yazılım. Vitamin geliştirdi bu yazılımı. V harfi vitaminin v si. Aslında Vclass orjinali. Bakanlık yazılımı tam olarak tamamlayamadı daha. Birkaç özellik daha eklenecek. Daha sonra uzaktan eğitim şeklinde tüm öğretmenleri hizmetiçi eğitimlere alıp kullanılışını ayrıntılı olarak anlatacak.
aramayın hocam yok. kurulu tabletten apk çıkardım ama yine çalışmadı. vitamin ve eba dan haber bekliyoruz.ilsis' Alıntı:v sınıf apk bulabilen varmı cep tel deneme amaçlı kullanmak istiyorumda bir türlü bulamıyorum
Bilgilendirme için teşekkür ederim bu açıklamayı necdet hocam yapmadıhalilturkoglu' Alıntı:VSınıf şu an hala hataların giderilmesi ve geliştirlmesi aşamasında son sürüme henüz geçmiş değil bu nedenle paylaşılmıyor. Tabletlere kurulu gelen sürümler eski. Uygulama son halini alınca mdm güncellemei yapılarak tüm tabletler son sürüme yükseltilecek. Bu nedenle tabletler dışında dağıtımı yapılmıyor.
tahtalar faz1 mi hocambahhele' Alıntı:yaaa kabak tadı verdi bu v sınıfta ha! sabahtan beri arıyorum proramı ..verilen paylaşımlar bile geri çekilmiş. madem bi sürü eksiği hatası var ortalığı velveleye vermeyinn arkadaşım. bi bitirin tamamlayın uygulamayı sonra yapın reklamınızı. alacağımız kurslar v.s.. hikaye. ortalıkta daha doğru düzgün çalışan uygulama bile yok.
ebada paylaşılan dosya nerde? bi eski sürüm deniyor bi hatalı bilmem ne.necdet hoca paylaşımınıda geri çekmiş. tataları win 10 a ggüncelledim. tek tek yedekleyip yükliycem yeniliycem oukulu.bu uygulamayı bekliyorum. tabi win 10 da çalışırsa :sleep: