volkswagen jetta

Kodla Büyü

ktektas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu aralar 2006-2007 jettalar dikkatimi çekiyor. şimdiki arabam 2000 focus arabadan teknik anlamda hiç bir sorunum olmadı. ama artık eskidiğini düşünüyorum. sizlerinde fikirleri benim için önemli acaba jetta nasıl bir araba ve ilerde keşke dermiyim?
yorumlarınızı bekliyorum.

Jetta sağlam bir araba değil 2 defa kazasına şahit oldum ikiside yoldan savrulma şeklindeydi ve içindeki insanlar çok kötü durumdaydı. Güvenli bir araç gibi gelmedi bana. Vw nin en kötü arabası.

corolla derim.ben 2006 polo kullanıyorum. passat pahalı olduğu için benzer bir modeli ucuza piyasaya sürme hevesiydi bence vw için. gidip polo alın golf alın ama jetta tavsiye etmem. bir yakınımda var otomatik vites jetta bence güzel araba değil. corolla hem güvenli hem konforlu. jetta ile kıyaslanması bile hata bence.

hakanotuken' Alıntı:
Jetta sağlam bir araba değil 2 defa kazasına şahit oldum ikiside yoldan savrulma şeklindeydi ve içindeki insanlar çok kötü durumdaydı. Güvenli bir araç gibi gelmedi bana. Vw nin en kötü arabası.

hocam bunu her kaza yapan araç için söyleyebiliriz. nihayetinde hepsi demir kutu..

chevrole cruize maceramdan sonra jetta almaya karar verenlerdenim. 2011 jettayı 43 bin liraya full olarak aldım ve bugün teslim alıyorum. bayram öncesi sipariş vermiştik. 3 bin lira ucuzlamış kampanyasına kandım sanırım. bence ehli olmayanlar mümkünse yorum yapmasın. yok vw nin en kötü arabası yok bilmem ney :D kedi ve ciğer meselesi olarak görüyorum . bundan önceki opel astraydı ve çok memnundum. 2008 focusta kulanmışlığım var. b,de bunu deneyelim. görüşlerimi yazarım sorun yaşarsam.

biseydicemm' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:

hocam bunu her kaza yapan araç için söyleyebiliriz. nihayetinde hepsi demir kutu..

chevrole cruize maceramdan sonra jetta almaya karar verenlerdenim. 2011 jettayı 43 bin liraya full olarak aldım ve bugün teslim alıyorum. bayram öncesi sipariş vermiştik. 3 bin lira ucuzlamış kampanyasına kandım sanırım. bence ehli olmayanlar mümkünse yorum yapmasın. yok vw nin en kötü arabası yok bilmem ney :D kedi ve ciğer meselesi olarak görüyorum . bundan önceki opel astraydı ve çok memnundum. 2008 focusta kulanmışlığım var. b,de bunu deneyelim. görüşlerimi yazarım sorun yaşarsam.

hocam yanlış anlamayın ama benimde 43 bin liram olsa alacağım en son arabalardan biri jetta olurdu.

biseydicemm' Alıntı:
bence ehli olmayanlar mümkünse yorum yapmasın. yok vw nin en kötü arabası yok bilmem ney :D kedi ve ciğer meselesi olarak görüyorum . bundan önceki opel astraydı ve çok memnundum. 2008 focusta kulanmışlığım var. b,de bunu deneyelim. görüşlerimi yazarım sorun yaşarsam.

Burada soru sorulmuş bizde görüşümüzü yazdık kedi ile ciğer ile ne alakası var bu işin. Sen benim ekonomik durumumu nereden biliyorsunda konuşuyorsun. Bu mesele kedi - ciğer meselesinden çok görmemişin malı olmuş meselesi sanırım.

birazda zenginin malı züğürdün çenesine döndü iş ammmmaaaa neyse hadi :lol:
ehli olmayan bilmişlik taslamasın dedim ben.niye alındınki bu kadar ötüqenhakan

biseydicemm' Alıntı:
birazda zenginin malı züğürdün çenesine döndü iş ammmmaaaa neyse hadi :lol:
ehli olmayan bilmişlik taslamasın dedim ben.niye alındınki bu kadar ötüqenhakan

Neden mi alındım benim yazımı alıntı yapıp altına yazdığın için.

Öğrencilere bu forumu tanıtmayın arkadaşlar çünkü seviye düşüyor, öğretmenler böyle seviyesiz tartışmaya girmezler. :D

bende onu diyorum.. öğrencilere bu forumu tanıtan zihniyet ! dervişin fikri zikri :D

alıntıyı alınman için değil kendini topla herşeye atlama bilirkişi edasıyla die yaptımdı. neyse hayat çok zor :lol:

züğürt teselliside böyle bişey olsa gerek. biri seviyedenmi bahsediyodu acaba? :D kaliteni göstermen için ucundan azcık kanatmak yetiyor bak: ) fazla zorla motoru yakıcan bak benden söylemesi..

Atalarımız hep doğru söylemiştir, bir kez daha görmüş oldum. Üzüm üzüme baka baka kararır.

jetta dizel 2.0 otomatik 6 vites 2006 model siyah renkli babamın arabası..3 yıldır biniyor..ve son derece de memnun..

eses' Alıntı:
jetta dizel 2.0 otomatik 6 vites 2006 model siyah renkli babamın arabası..3 yıldır biniyor..ve son derece de memnun..

çok teşekkürler hocam

bu arada tartışan diğer arkadaşlar olayı çok abarttılar zevkler ve renkler tartışılmaz ve forum bilgisayar öğretmelerinin hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı maaşı alıyoruz. lütfen saygıyı elden bırakmadan konuşalım.

Corolla Jetta arasında Corolladır tercihim. Ama jettayı tek olarak kıyasladığımda güzel bir araç. Passatın küçük kardeşi.

Ama bence o fiyat aralığında 2006-2008 arasında temiz bir Honda Civic herzaman daha iyidir benim gözümde :))

biseydicemm' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:

Hocam sen 2011 jettayi aldim demissin. Ben de dun yani 23 kasimda bayiye gittim fakat 2011 jettanin henuz turkiyeye gelmediğini ve ocakta geleceğini soylediler. Fiyat konusunda da bisey soylemediler. Bilmediğim farkli bisey mi var acaba diye dusundum. 2011 jetta derken sıfır anlaminda soyledin sanırım. Neyse biz de jetta, toyota corolla ve opel astra arasinda kararsiz kaldik. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa sevinirim...

toyotanın jettaya göre artıları:
1. toyota daha çevik ve atik bir araçtır.
2. yakıt tüketimi daha azdır.
3. problemsizdir, masraf çıkarmaz.
jettanın avantajları :
1. motor performansı biraz daha yüksektir. (tork Olarak)

Eindoforat' Alıntı:
biseydicemm' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:

Hocam sen 2011 jettayi aldim demissin. Ben de dun yani 23 kasimda bayiye gittim fakat 2011 jettanin henuz turkiyeye gelmediğini ve ocakta geleceğini soylediler. Fiyat konusunda da bisey soylemediler. Bilmediğim farkli bisey mi var acaba diye dusundum. 2011 jetta derken sıfır anlaminda soyledin sanırım. Neyse biz de jetta, toyota corolla ve opel astra arasinda kararsiz kaldik. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa sevinirim...

hocam bende yurt dışından gelmesini bekledim.kurban bayramı öncesi 1 ay önce vermiştim siparişi.bayrama yetişir dediler.gelmedi araçlar.kurbandan sonra alabildim arabayı.ben bayram arefesinde tekrar gittim görüşmeye orda bi avukat vardı.adam resmen yalvarıyodu yemin ederim.zararı yok şubatta getirdiklerinizi beklerim parayı peşin vericem diye.Siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama bizim denizlide çok talep vardı.yetiştiremiyordu adamlar.benim elime geçen ilk partiden sanırım.gelişini gidişini bilmiyorum ama senin söylediğin şubat meselesinide öyle duymuştum.benim araba 2011 yani kısacası.sorun yok çok şükür:)

bende aslında burdakilere bi araba daha soracaktım.Suzuki swift .Eşim tutturdu alalım banada diye. Gerçekten bende bütün bayanlarda görüyorum bu arabayı.Ucuz olduğundan olsa gerek.Görüntüsü çok hoş bayan için.MiniCooper ın gecekondusu ama yinede bayana çok bile :P
bu arabadan kalite açısından bi beklentim yok ama . en azından kullanan varsa iyi yada kötü yönlerini yazabilirmi? daha henüz araştırmadım hiç nette filan.kullanan varsa az anlatırsa çok sevinirim

SWİFT 4*2 VE 4*4 İKİ VERSİYONU VAR HOCAM; 4*4 JAPONYA DA ÜRETİLMİŞ DAHA KALİTELİ DONANIMLI AMA BENZİN TÜKETİMİ FAZLA;4*2 MACARİSTAN ÜRETİMİ DAHA AZ YAKAR..FİYATLARI 17CİVARINDAN BAŞLIYOR AMA TEMİZ OLANLARI 19 CİVARI OLSA GEREK..KALİTE OLARAK GAYET İYİ ARAÇLAR;KULLANANLAR MEMNUN;BEN DE ÇOK ARAŞTIRDIM Bİ ARA AMA KISMET OLMADI..KASASI HALA ÇOK GÜZEL..

WV JETTALAR DA GAYET GÜZEL OTURAKLI ARAÇLAR;DAYIM DA VARDI ANCAK DEZAVANTAJ OLARAK;KASA ÇOK HANTAL VE Ş.İÇİ YAKIT TÜKETİMİ YÜKSEK;DONANIM OLARAKTA ÇOK ZENGİN DEĞİLDİ GİRİŞ SEVİYESİNDEKİ JETTALARDAN BAHSEDİYORUM...;BUNUN DIŞINDA ESTETİK OLARAK KİMİNE GÜZEL KİMİNE KÖTÜ GÖZÜKEBİLİR BU TERCİH MESELESİ TARTIŞMAYA GEREK YOK..Bİ OTOMOBİLSEVER OLARAK ŞAHSEN;FİYAT - PERFORMANS OLARAK DAHA İYİ ARAÇLAR BULUNABİLİR;PİYASASI YÜKSEK ARAÇLARDAN VE DONANIM OLARAK BENCE RAKİPLERİNDEN ZAYIF KALIYOR..

bende geçen hafta galerileri gezmiştim WV passat satışlarının yavaşladığı söylediler jetta daha çok satıyormuş. Jetta nın görünüşü passattan daha iyi ama malzeme kalitesi hiç hoş değil 1.2 turbo motor var ve bence yetersiz yakıtıda 1.2 ye göre fazla ayrıca tavanı basık kapılarını ve bagajını hiç sevmedim.
toyotanın dizelininde yakıtı fazla geldi ayrıca japon olması sert plastik aksamı hiç güzel durmuyor. en son kararı astrada kıldım gerek malzeme kalitesi çekiciliği spor duruşu iç mekan kalitesi ve işçiliği süper bir araç performans olarakta bana WV ve toyotadan iyi geldi

eski Jettalarda hoş sağlam araç ama WV beni hep düşündürüyor dayımda passat kuzende polo vardı rezil etti iki arabada en son sattılar kurtuldular.

BBNET
Geri