cenavar' Alıntı:fsi motorlar için yorum yapan arkadaş sanırım bir kaç kişinin yanlış yönlendirmesiyle ön yargı oluşturmuş.
bende 2 senedir golf fsi var banamısın demedi.
sadece yıllık bakımını yaptır yağını suyunu koy eksiği varsa tamamla hiçbirşey olmaz hocam.
birde fsi lere gaz olmaz diye bir saçmalık atmışlar ortaya 2006 yılından beridir gaz takılıyor fsi motor araçların tümüne hatta normal motorlardan daha verimli kullanıyormuş. normal bir araç 18 kuruş yakıyorsa fsi 15 yakıyor gazda.
kendimden biliorum tabi.
beyaz24kartal' Alıntı:cenavar' Alıntı:fsi motorlar için yorum yapan arkadaş sanırım bir kaç kişinin yanlış yönlendirmesiyle ön yargı oluşturmuş.
sadece yıllık bakımını yaptır yağını suyunu koy eksiği varsa tamamla hiçbirşey olmaz hocam.
birde fsi lere gaz olmaz diye bir saçmalık atmışlar ortaya 2006 yılından beridir gaz takılıyor fsi motor araçların tümüne hatta normal motorlardan daha verimli kullanıyormuş. normal bir araç 18 kuruş yakıyorsa fsi 15 yakıyor gazda.
kendimden biliorum tabi.
Peki kaç liraya takılıyor o araçlara tüp.2,5-3 binden bahsediliyor özelmiymiş beyne falan...
Atiker 900tl brc 1200 tl normal sıralı sistem.
Bende jettasını almayı düşünüyorumda 2006 model 1.6 fsı 6 ileri vites comfortline.
1800 tl ye takan yerler var ustaya ustayı tanıyan birisiyle gidin. birde pazarlık yapın sürekli sorun çıkarsa sana gelcem deyin daimi müşterisi olun size yardımcı olurlar taktırayım bir daha uğramam düşüncesinde giderseniz giydirirler.beyaz24kartal' Alıntı:cenavar' Alıntı:fsi motorlar için yorum yapan arkadaş sanırım bir kaç kişinin yanlış yönlendirmesiyle ön yargı oluşturmuş.
kendimden biliorum tabi.
Peki kaç liraya takılıyor o araçlara tüp.2,5-3 binden bahsediliyor özelmiymiş beyne falan...
Bende jettasını almayı düşünüyorumda 2006 model 1.6 fsı 6 ileri vites comfortline.
bende sana şöyle diyim benimçok yakın dostumun dediğini aktarayım ww de çalışıyor şimdi audiye geçti tsi motor alınmaz 2-3 yıl kullanıp satacaksan al ama ötesi yok dedi. fazlada zorlamaya gelmez bu motorlar dedi. birde tsi motorlarda gaz sorunu oluyormuş..schumix' Alıntı:beyaz24kartal' Alıntı:cenavar' Alıntı:fsi motorlar için yorum yapan arkadaş sanırım bir kaç kişinin yanlış yönlendirmesiyle ön yargı oluşturmuş.
kendimden biliorum tabi.
Doğrudur, Fsi motorlara takılabilen kit Prins kitidir, onun da fiyatı yaklaşık 2300 TL civarındadır.
Kullanıcı arkadaşlar az yaktığından ve sorunsuz olduğundan bahsetmiş. Çevremde 2 golf kullanıcısı var ikisi de aynı şeyden şikayetçiydi. Birisi satıp başka marka aldı diğeri de satıp TSI motorlu bir golf aldı. TSI alan arkadaş beygiri yüksek olmasına rağmen FSI dan çok daha az yaktığını söyledi. Ben onların yorumlarını iletmiş olayım ben kendim kullanmadığım için bilmeyeceğim. Ama vw alacak olsam TSI motorlu alırdım sanırım.
cenavar' Alıntı:bende sana şöyle diyim benimçok yakın dostumun dediğini aktarayım ww de çalışıyor şimdi audiye geçti tsi motor alınmaz 2-3 yıl kullanıp satacaksan al ama ötesi yok dedi. fazlada zorlamaya gelmez bu motorlar dedi. birde tsi motorlarda gaz sorunu oluyormuş..schumix' Alıntı:beyaz24kartal' Alıntı:cenavar' Alıntı:fsi motorlar için yorum yapan arkadaş sanırım bir kaç kişinin yanlış yönlendirmesiyle ön yargı oluşturmuş.
kendimden biliorum tabi.
Doğrudur, Fsi motorlara takılabilen kit Prins kitidir, onun da fiyatı yaklaşık 2300 TL civarındadır.
Kullanıcı arkadaşlar az yaktığından ve sorunsuz olduğundan bahsetmiş. Çevremde 2 golf kullanıcısı var ikisi de aynı şeyden şikayetçiydi. Birisi satıp başka marka aldı diğeri de satıp TSI motorlu bir golf aldı. TSI alan arkadaş beygiri yüksek olmasına rağmen FSI dan çok daha az yaktığını söyledi. Ben onların yorumlarını iletmiş olayım ben kendim kullanmadığım için bilmeyeceğim. Ama vw alacak olsam TSI motorlu alırdım sanırım.
cenavar' Alıntı:Birde çok yakması kısmına gelelim asla çok yakmıyor benim golf benzinde araba 1250 kilo öncelikle onu söylim bu ağırlktaki araba benzinde 6,5 lt hemde şehir için kendi kullanımımla tabi. şehir dışında 4,5 lt yekadar düşürebiliyorum trafik uygunsa. Araba sürmeyi öğrendikçe sizde düşürürsünüz.
Bilmeyen arkadaşlar zamanında insanlar bu araçları alamadıkları için uhde kalmış kötülemişler bu günlere kadar böyle gelmiş. Bu dediğim verilere inanmayan varsa özelden yazsın benzin parasını sadece vermek şartıyla ispatlarım bu dediklerimi hodri meydan. istediği kadar km yaparıs...
Önceki söylediklerine katılıyorum, ama 1250 kilo arabayı benzinde 4,5 litreye kadar düşürebilmen için yeni bir teknoloji bulmuş olman lazım. Aracın fabrika çıkış verileri en düşük 5,6 litre diyor. Bu değerleri bile normal yol kullanımında yakalamak zor.cenavar' Alıntı:Birde çok yakması kısmına gelelim asla çok yakmıyor benim golf benzinde araba 1250 kilo öncelikle onu söylim bu ağırlktaki araba benzinde 6,5 lt hemde şehir için kendi kullanımımla tabi. şehir dışında 4,5 lt yekadar düşürebiliyorum trafik uygunsa. Araba sürmeyi öğrendikçe sizde düşürürsünüz.
Bilmeyen arkadaşlar zamanında insanlar bu araçları alamadıkları için uhde kalmış kötülemişler bu günlere kadar böyle gelmiş. Bu dediğim verilere inanmayan varsa özelden yazsın benzin parasını sadece vermek şartıyla ispatlarım bu dediklerimi hodri meydan. istediği kadar km yaparıs...