volkanin sucu yok

Kodla Büyü
ben bir fenerli olarak volkanı savunmuyorum savunabileceğim tek şey kendi adıma tuttuğum takımın futbolundan memnun kaldım iyi oynadılar en güzelide İsmail Kartal gibi yerli bir hocanın bu takımın başında olması adınadır.. Açıkça söylemem gerekirki Gs bu futbolla bizi mutlu ediyor bu şekilde oynarlarsa işimiz daha kolay olacaktır

Daha dün melonun yaptıklarına brezilya halk dansı diyenler, bugün volkanı eleştiriyorlar. Bunun gibi hareketleri eleştirme hakkına sahip olabilecek en son takım galatasaray. Yıllarca, "zafere giden her yol mübahtır" şiarıyla hareket ettiler; zafer kendilerine gelmeyince terbiye bekçisi kesildiler.

Böyle hareketlere hiç prim vermeyen eski Onursal Başkan'ımız rahmetli Süleyman Seba'nın kıymeti bir kez daha anlaşılıyor. Allah rahmet eylesin...

başlığı açan da bu tür olayları savunanlarda tahmınımce 20 yaş altı ergen. Yoksa diğer ihtimal ise vay halimize....

entelektüelaktüalite' Alıntı:
Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı var... Brezilyalı bir adam geliyor ve Türkiye futbol federasyonunun elini sıkmıyor aklıma gelen ilk şey şu mesela Arda İspanya futbol federasyonunun elini sıkmasa bu sadece bir örnek isimlere takılmayalım.. sizce almanyada yada ingilterede bir futbolcumuz bunu yapabilirmi?? yaptırırlarmı!!! şu an Türk futbol federasyonu kim olur kim olmaz isterse oraya odun yada taş koyun her neyse sonuçta TÜRK futbolunun federasyonu bizim bir resmi kurumumuzun başkanıdır.. kişiler gelip geçicidir... Biz fanatikliğimiz yüzünden her yanlışa doğru diyecek kadar basitleştik.. futbol denen şey bu ülkede basitleşti ayaklar altına alındı.. fanatikliğe bak milli duygular bile hiçe sayılıyor... Milli takımdaki oyunculara bile takımımız gözüyle (at gözlüğüyle) bakıyoruz. Falan gs li gol atmasın da milli takımın başarısı önemli değil, falan fb liye küfür edelimde rahatlayalım milli takımın başarısı benim fanatikliğimden önemli değil diyor zihinlerimiz... daha neler neler futbolu çirkinleştiren kim varsa emin olun onların davranışlarını pekiştiren taraflardır bu suçu işleyen.. melo sadece futbol oynasın emin olun Türk futbolu çok şey kazanırdı.. Melo gibi adamlar bu ülkede futbol oynar istediği pisliği ortaya döker ve siz bunu görmezden gelirseniz işte daha nice volkanlar yetiştirecektir bu ülke ve nice yenilgiler bizi bekleyecek... Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı varken biz daha nice dünya kupalarına gideriz bırakın gitmeyi dünya kupaları kaldıracağız.!!

İspanyada şike yapanlar küme düşürülüyor hocam burdaki gibi kanunları değiştirip adam kayırma yapmıyorlar ondan olabilir mi ?

Volkanla Enginin yaptıgı hareket arasında dağ değil dağlar var. Hakem sizce neden önce meloya sarı kart gösterdi?

Hocam ayıp yaptığı katılıyorum. Ama çoğu taraftar olarak böyle oyuncuları seviyor. Melo nun dil çıkartma vb. olaylarında taraftarların hoşuna gitti bu hareket. Adamlar bakıyor böyle şeyler prim yapıyor, yapmaya devam ediyorlar. Ben Fenerbahçeli olarak Volkanın bu hareketinin galibiyetimizi geri planda bıraktığını düşünüyorum.

keyloger' Alıntı:
Hocam ayıp yaptığı katılıyorum. Ama çoğu taraftar olarak böyle oyuncuları seviyor. Melo nun dil çıkartma vb. olaylarında taraftarların hoşuna gitti bu hareket. Adamlar bakıyor böyle şeyler prim yapıyor, yapmaya devam ediyorlar. Ben Fenerbahçeli olarak Volkanın bu hareketinin galibiyetimizi geri planda bıraktığını düşünüyorum.

:alkis: :alkis: :alkis:

Volkan her zaman için atılan penaltılarda şu içiyor bir tür kendince motivasyon bu kupa maçında ilk kez olan bişey değil o yüzden soğutma çabaları olarak görmüyorum

volkan-lincoln, volkan-sabri, volkan-melo, volkan-onur kıvrak, volkan-gazeteciyi evinden aldırma hakikaten çok şahsiyetli bu adam yaa...

volkan direk dibinde su içer
penaltı kurtarır veya koruduğu kaleye atılan penaltı gol olmazz koşar tahrik derler..

soma faciası anısına manisada yapılan yardım maçında daha maç başında sahaya yabancı madde at.. onlar masum...

trabzondaki son maçta takım otobüsü stada girerken taşla
maçın başından itibaren küfür et taş at direk sök...
sonra volkan golden sonra yedeklere koşunca TAHRİK ETTİ..
seyirci ondan çileden çıktı de..

şu fıkra aklıma geldi..
''su içmek üzere derenin kıyısına gelen kurt biraz ilerisinde su içmekte olan kuzu ile karşılaşır. kurt, kuzuyu yemeyi kafasına koymuştur lakin, bunun için bir bahane yaratarak haklı duruma geçme gayreti ve öfke dolu bir tonda şöyle seslenir;

- vayy! görüyorsun ki dere kıyısında su içiyorum ve sen içtiğim suyu bulandırmaktasın.

BBNET
Geri