volkanin sucu yok

Kodla Büyü
Melo sütten çıkmış ak kaşık değil ama Allah var bu maç hiç birşey yapmadı Volkan'a atılanlar ayıptı ama o da baş karaktersiz...

her penaltıdan önce direk dibine su içmeye gidiyor , hakemde buna müsade ediyor. koşacak yer mi bulamadı da rakip oyuncunun üstüne doğru koşuyor. amacı tahrik etmek.

volkan koşarken önüne doğru adım atan melodur izleyen görür, ancak volkanın yaptığı doğrudur demiyorum. Volkana hakaret ederken melonun bunca zaman yaptığı terbiyesizliklere ses çıkartmayanlar bana çok objektif gelmiyor açıkcası...

tüm suçlu benim, başka yerde aramayın.

umarım yanılırım ama günün birinde kendini bilmez GS ve FB yöneticilerinin kışkırtıcı demeçleri ve karaktersiz bazı futbolcuların yüzünden,
stad birbirine girecek taraftarlar birbirini linç edecek onlarca genç hayata veda edecek.(umarım haklı çıkmam)

bu maça gelince Volkan kendine yakışanı yaptı,
aksini bekleyemezdim.

Al birini vur ötekine... Volkan'ı su içme potansiyelinden ötürü tebrik ediyorum (!) Zira her 2 dk da bir 500 ml su içmek ancak onun şaaaanına yakışırdı. :alkis:

Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı var... Brezilyalı bir adam geliyor ve Türkiye futbol federasyonunun elini sıkmıyor aklıma gelen ilk şey şu mesela Arda İspanya futbol federasyonunun elini sıkmasa bu sadece bir örnek isimlere takılmayalım.. sizce almanyada yada ingilterede bir futbolcumuz bunu yapabilirmi?? yaptırırlarmı!!! şu an Türk futbol federasyonu kim olur kim olmaz isterse oraya odun yada taş koyun her neyse sonuçta TÜRK futbolunun federasyonu bizim bir resmi kurumumuzun başkanıdır.. kişiler gelip geçicidir... Biz fanatikliğimiz yüzünden her yanlışa doğru diyecek kadar basitleştik.. futbol denen şey bu ülkede basitleşti ayaklar altına alındı.. fanatikliğe bak milli duygular bile hiçe sayılıyor... Milli takımdaki oyunculara bile takımımız gözüyle (at gözlüğüyle) bakıyoruz. Falan gs li gol atmasın da milli takımın başarısı önemli değil, falan fb liye küfür edelimde rahatlayalım milli takımın başarısı benim fanatikliğimden önemli değil diyor zihinlerimiz... daha neler neler futbolu çirkinleştiren kim varsa emin olun onların davranışlarını pekiştiren taraflardır bu suçu işleyen.. melo sadece futbol oynasın emin olun Türk futbolu çok şey kazanırdı.. Melo gibi adamlar bu ülkede futbol oynar istediği pisliği ortaya döker ve siz bunu görmezden gelirseniz işte daha nice volkanlar yetiştirecektir bu ülke ve nice yenilgiler bizi bekleyecek... Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı varken biz daha nice dünya kupalarına gideriz bırakın gitmeyi dünya kupaları kaldıracağız.!!

entelektüelaktüalite' Alıntı:
Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı var... Brezilyalı bir adam geliyor ve Türkiye futbol federasyonunun elini sıkmıyor aklıma gelen ilk şey şu mesela Arda İspanya futbol federasyonunun elini sıkmasa bu sadece bir örnek isimlere takılmayalım.. sizce almanyada yada ingilterede bir futbolcumuz bunu yapabilirmi?? yaptırırlarmı!!! şu an Türk futbol federasyonu kim olur kim olmaz isterse oraya odun yada taş koyun her neyse sonuçta TÜRK futbolunun federasyonu bizim bir resmi kurumumuzun başkanıdır.. kişiler gelip geçicidir... Biz fanatikliğimiz yüzünden her yanlışa doğru diyecek kadar basitleştik.. futbol denen şey bu ülkede basitleşti ayaklar altına alındı.. fanatikliğe bak milli duygular bile hiçe sayılıyor... Milli takımdaki oyunculara bile takımımız gözüyle (at gözlüğüyle) bakıyoruz. Falan gs li gol atmasın da milli takımın başarısı önemli değil, falan fb liye küfür edelimde rahatlayalım milli takımın başarısı benim fanatikliğimden önemli değil diyor zihinlerimiz... daha neler neler futbolu çirkinleştiren kim varsa emin olun onların davranışlarını pekiştiren taraflardır bu suçu işleyen.. melo sadece futbol oynasın emin olun Türk futbolu çok şey kazanırdı.. Melo gibi adamlar bu ülkede futbol oynar istediği pisliği ortaya döker ve siz bunu görmezden gelirseniz işte daha nice volkanlar yetiştirecektir bu ülke ve nice yenilgiler bizi bekleyecek... Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı varken biz daha nice dünya kupalarına gideriz bırakın gitmeyi dünya kupaları kaldıracağız.!!
bak entel kardeş, mesela sen benim elimi sıkmayabilirsin bu bana saygısızlık olmaz hatta beni sevmeyebilir yada benden nefret edebilirsin bundada bir sorun yok, ama üstüme atlayamaz fiziki yada sözlü müdahalede bulunamazsın, yada beni gösterip cinsel organını tutamazsın bu saygısızlıktır.
tabi tff yönetmeliğini bilmiyorum, eğer bizim mebdeki gibi amirine selam vermek zorunda vb ibare varsa onu bilemem.

Melo gibi adamlar bu ülkede futbol oynar istediği pisliği ortaya döker ve siz bunu görmezden gelirseniz işte daha nice volkanlar yetiştirecektir bu ülke ve nice yenilgiler bizi bekleyecek... Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı varken biz daha nice dünya kupalarına gideriz bırakın gitmeyi dünya kupaları kaldıracağız.!!
Arkadaşım sen nerde yaşıyorsun? Melo gelmeden önce de bir ton olayı var bu herifin. Lincoln'ün üzerine de mi Melo yürüdü; bir git Allah aşkına yaa.

Türk futbolunun Melo gibi temel bir yapı taşı var... Brezilyalı bir adam geliyor ve Türkiye futbol federasyonunun elini sıkmıyor aklıma gelen ilk şey şu mesela Arda İspanya futbol federasyonunun elini sıkmasa bu sadece bir örnek isimlere takılmayalım.. sizce almanyada yada ingilterede bir futbolcumuz bunu yapabilirmi?? yaptırırlarmı!!! şu an Türk futbol federasyonu kim olur kim olmaz isterse oraya odun yada taş koyun her neyse sonuçta TÜRK futbolunun federasyonu bizim bir resmi kurumumuzun başkanıdır.. kişiler gelip geçicidir...
Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var. TFF Başkanı olan adam objektif olacak. Önce diyorsun ki kim alırsa alsın kupa maçtan sonra Fenerin stadında verilecektir. Sonra taraftardan korktuk biz kupayı burada vermeyelim diyorsun. Hakkımızı ve verilen sözün tutulmasını istiyoruz haliyle. Sonra diyorsun ki tamam taraftarlar çıksın kupa verilecektir. Ne kendin ortalardasın ne de bir temsilci, karanlıkta kupa veriyorsun. Bu mu TFF Başkanlığı....

ulubey38' Alıntı:
Melo bilerek volkanin onune geciyor. Yakindan izleyin goruntuyu
Madem Melo suçlu neden çıkıp terbiyesiz ve seviyesiz bir şekilde konuşma lüzumu görüyor peki sütten çıkmış arkadaş ve ayrıca medyada görüldüğü üzere o hareketle ne anlatmak istiyor bir açıklar mısın arkadaşım?

Volkan suçludur. Fazla tartışmaya gerek yok gerisi yalan dolan
Asıl Volkan'a kırmızı gösteremeyen aciz hakem suçludur. Oyunu soğutma çabalarını izlemekten başka bir şey yapamayan hakemdir.

hakemler suçlu kesinlikle ama şunu çok iyi biliyorum volkan kesinlikle meloya tahrik edici şekilde koşmuştur.. Melonunda bilerek kendini geriye doğru hafif çaktırmadan sinsice kaydırması var ve en önemlisi fanatik yorumlara bakıyorum melonun o harketini konuşmayanlar var göremeyenler var.. hatta melonun geçen yıl bütün stadın izlediği hareketini göremeyen hakemler var aslında görmüyo değil o an ne düşünüyolar bunları tartışmak lazım

bu arada Volkanın ceza alması gerekir kesinlikle!! Bu da Fenerbahçe adına çok hayırlı bir gelişmedir. Mert GÜNOK çok kaliteli bir kaleci adayıdır milli takımımız adınada sevindiricidir..

Bir de şunu sormak istiyorum. Şimdi olaylar öyle gelişmedi ancak bugün hala Volkan'ı savunanlar şöyle bir durum olsa ne derlerdi acaba. Melo o kadar sakin kalmayıp üzerine gelen Volkan'a bir tane geçirseydi. Volkan da kesinlikle Melo'ya vururdu. Ya da hakem yakında olup araya giremeseydi. O zaman da göz göre göre artık ikisine de kırmızı kart çıkacaktı. Bu durumda Fener'in hali ne olurdu? Ya da onlarca taraftar sahaya atlamadan yerlerinde durabilirler miydi? Böyle bir durum sonunda Fener hakkı olmasına rağmen kupayı kaldıramasaydı hala Volkan'ı savunabilecekler miydi acaba?

BBNET
Geri