M marcel Aktif Üye Mesajlar 203 25 Şubat 2012 #1 merhaba arkadaşlar yeni vodafone 3g modem aldım .... kullandığım anda kaç mb olduğunu gösteriyor ama kalanı göstermiyor her girişimde sadece kullandığımı miktarı gösteriyor... kalan kotayı nasıl öğrenebiliriz ....
merhaba arkadaşlar yeni vodafone 3g modem aldım .... kullandığım anda kaç mb olduğunu gösteriyor ama kalanı göstermiyor her girişimde sadece kullandığımı miktarı gösteriyor... kalan kotayı nasıl öğrenebiliriz ....
hbasdereli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,452 25 Şubat 2012 #2 Vodafone un sitesinde göstermiyormu hocam ben telefon üzerinden kullanıyorum 3G sitesinde görebiliyorum..
Vodafone un sitesinde göstermiyormu hocam ben telefon üzerinden kullanıyorum 3G sitesinde görebiliyorum..
M marcel Aktif Üye Mesajlar 203 25 Şubat 2012 #3 hbasdereli' Alıntı: Vodafone un sitesinde göstermiyormu hocam ben telefon üzerinden kullanıyorum 3G sitesinde görebiliyorum.. Genişletmek için tıkla ... nerde hocam
hbasdereli' Alıntı: Vodafone un sitesinde göstermiyormu hocam ben telefon üzerinden kullanıyorum 3G sitesinde görebiliyorum.. Genişletmek için tıkla ... nerde hocam
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,717 25 Şubat 2012 #5 Öğrenmek istediğiniz tarifeyi yazınınız 3636 ya gönderiniz. SORGU 5GB yazıp 3636 ya gönderiyorsunuz.