visual studio ve kurulumu hakkında

Kodla Büyü

nuribjk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
microsoftun sitesinden Visual Studio Professional 2008 ve (3gb civarı )Visual Studio Express 2008 (700mb civarı) linklerini buldum.
şimdi ben bunları indirip kurduğum şifre vs sorunu yaşayacakmıyım. çünkü indirme linkinde 90day trial gibi bir ifade var.
indirip ilacını daha sonra bulabilirmiyim. yada hazır mı bulmam gerekiyor.

Profesyonel olanı 90 gün sonra ilaçlamanız gerekecek .
Download sitelerindede ilaç gerektirmeyen full sürümünü bulabilirsiniz. Microsoftun sitedeki gibi tek bir dosya olarak değil de 30 civarında part halinde bulabilirsiniz indirmesi biraz zahmetli olacaktır.

Express sürümde ise ilaca gerek yok, sürekli kullanabilirsiniz. Fakat bazı ileri özellikler kırpılmıştır.

hocam expression sürümlerinde sorun yaşamazsın.
crackli kullanacaksan zaten bi çok yerde var. ordan indir kullan. studio 2010- 2008 hangisini istersen bulabilirsin. bulamazsan pmden atarım. kolay gele

daha önce bu derslere girmediğim ve visual studio kullanmadığım için bilmiyorum.
eğer express okuldaki c# ve vb uygulamaları için yeterli olacaksa hiç ilac işine girmeyelim.
hemde okulun bilgisayarlarını gereksiz yere yormamış olurum. çok iyi oldukları söylenemez.

Eğer burada bahsedilen visual basic ise .
Ben kurulumsuz MVB-6 portable modelini kullanıyorudum yaptığım denemelerimde Sorunsuz olarak exe çıktısıda alabiliyorum.rarlı 26 MB civarında idi Bir sorunla karşılaşmadım.Herhalde tam sürümdür.

programlama temelleri modülleri yayınlarmış. visual stdio c# express i anlatmış. indirdim bilgisayarıma ama kurulum yaparken netten yaklaşık 140mb lık dosya indiriyor. okuldaki bilgisayarlara tek tek kuracağımızı düşünürsek netin hızından dolayı illa ki sorun çıkacaktır. gerekli tüm dosyaların indirilmiş halde setup ı var mı acaba eliniz de? download yapmadan kurmak için.

dreamspark sistemi vasr yazın katıldığım bir eğitimde bizlere dreamspark sifreleri verildi ve adınızıa full lisamslı programları indirebiliyorsunuz yani ilacada gerek duymuyor tavsiyem o eğitimlere katılmanız yada bizim gibi katılan birini bulmanız :)

BBNET
Geri