Virüs programı yükleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 20ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

20ahmet

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar. Okulumuza akıllı tahta takıldı. Okulumuzda BT öğretmeni yok ben sınıf öğretmeniyim. Müdürüm tahtalara virüs programı yüklememi istedi. Hangi virüs programını yüklemem daha yararlı olur ve nereden indirebilirim. Tahtalar teslim alma işlemi yapılmadığı için şifreler okula verimemiş. Mebadmin şifresini forumdan buldum çalışıyor.

Ayrıca virüs programı dışında hangi yararlı programları tavsiye edersiniz.

hocam tahtaları virüs programı ile baş etmek çok zor. Deepfreeze adlı programı kurunuz.

hocam bence en garantisi deepfreeze tarzı bir program yüklemeniz. Ben timefreeze yükledim. ücretsiz bir program. şu an için sıkıntı yok. eğer yok diyorsanız 360 total security ve usb disk security olabilir. yine de tercih sizin.

CeM_G' Alıntı:
hocam bence en garantisi deepfreeze tarzı bir program yüklemeniz. Ben timefreeze yükledim. ücretsiz bir program. şu an için sıkıntı yok. eğer yok diyorsanız 360 total security ve usb disk security olabilir. yine de tercih sizin.
hcbalt' Alıntı:
hocam tahtaları virüs programı ile baş etmek çok zor. Deepfreeze adlı programı kurunuz.
Müdürüm virüs programı istedi. Bu dediğiniz program sanırsan virüs korumaktan çok bilgisayarı açıp kapatınca her şeyi sıfırlıyor programı aktif ettiğiniz hale getiriyor. Bu öğretmen arkadaşlar için sorun olmaz mı? İlkokul olduğu için çocuklar akıllı tahtaya ellemezler. Birde biz kalıcı bir program yüklemek istediğimizde ne yapmamız gerekiyor. Müdürümü ona göre bilgilendirip virüs ya da bu proğramı yükleriz.

Hocam antivirüs yazılımlarını aspirin gibi düşünün pekte sıkıntınızı gidermez. Bence deep freeze yada benzeri yazılımları kurmayı ve onlarla çalışmaya alışın. Yeni yazılım kurmak isterseniz pasif hale getirip yazılımı yükleyin sonra tekrar aktif hale getirin.

Aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olan ve deepfeeze ile aynı işi gören bir yazılımı indirebilirsiniz

http://www.toolwiz.com/products/toolwiz-time-freeze/

alpaygunes' Alıntı:
Hocam antivirüs yazılımlarını aspirin gibi düşünün pekte sıkıntınızı gidermez. Bence deep freeze yada benzeri yazılımları kurmayı ve onlarla çalışmaya alışın. Yeni yazılım kurmak isterseniz pasif hale getirip yazılımı yükleyin sonra tekrar aktif hale getirin.

Aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olan ve deepfeeze ile aynı işi gören bir yazılımı indirebilirsiniz

:+1:

Mesela bu hafta kısayol virüsü dadandı tahtalara. Virüs programı bir işe yaramadı. Temizlemesi de sıkıntı. Son çare imaj attım. Yükledim timefreez kafam rahat. Öğretmen arkadaşlarada anlattım durumu, eğer bir şeyler yüklerseniz kapanıp açılınca silinecek haberiniz olsun.

alpaygunes' Alıntı:

Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam. Müdürümüzde onaylarsa dediğiniz gibi yapayım.

Bir şey daha sorayım. D sürücüsüne dosya yükleye biliyoruz değil mi?

Kusura bakmayın çok soru soruyorum.

20ahmet' Alıntı:
alpaygunes' Alıntı:

Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam. Müdürümüzde onaylarsa dediğiniz gibi yapayım.

Bir şey daha sorayım. D sürücüsüne dosya yükleye biliyoruz değil mi?

Kusura bakmayın çok soru soruyorum.

Evet. kurulum sırasında istediğiniz dizinleri hariç tutabiliyorsunuz.

Timefreeze programı sadece c: harddisk bölümünü korumakta. D: bölümü korunmamakta.İstenilen dosyalar oraya kopyalanabilir

Re: Ynt: Virüs programı yükleme

Eeee
İlkokullara ET veriliyorsa
Bunların teslim komisyonu bunları nasıl bir bilgi ve yetki ile teslim alacaklar?
Bu okullara görevlendirilecek yeterli btr varmı?

Re: Ynt: Virüs programı yükleme

Birde başlık yanlış olmuş.Virüs programı istenmiş. Virüsleri arayıp bulmanız biraz zor, ama tesadüfen rastlamanız çok olası:)
Bu tür isteklerimiz için, "Antivirüs programı" yazalım lütfen.

BBNET
Geri