Arkadaşlar çalıştığım okulda öğretmenler odasındaki bilgisayar çok sıkıntılıydı ve öğretmenler virüslerden muzdarip idi. Ben de bilgisayara format attıktan sonra deep freeze programı yükledim. Cins arkadaşlardan biri deep freeze yüklememe kızdı. Durumu izah ettim. Öğretmenler odasındaki bilgisayardan belleklere virüs bulaştığını buradan da akıllı tahtalara geçtiğini anlattım ama nafile. Biz öğrenci miyiz? Bizden neyi kıskanıyorsun gibi triplere girdi. Bugün o bilgisayarda işim vardı. Bir baktım ki deep freeze yok
Adam bana inat olsun diye programı kaldırmış. :verymad:
Şimdi 1. ihtimal; okul idaresi ve öğretmen arkadaşlara kibarca durumu izah edip bundan sonra öğretmenler odasına karışmam diyeceğim.(Akıllı tahtalara virüs bulaşması ihtimalinden dolayı deep freze yükledim)
2.seçenek; bilgisayara kaldırılamayacak bir koruma programı yüklemek.(Tercihlerinizi de bilmek isterim). Siz olsanız hangisini yapardınız?

Şimdi 1. ihtimal; okul idaresi ve öğretmen arkadaşlara kibarca durumu izah edip bundan sonra öğretmenler odasına karışmam diyeceğim.(Akıllı tahtalara virüs bulaşması ihtimalinden dolayı deep freze yükledim)
2.seçenek; bilgisayara kaldırılamayacak bir koruma programı yüklemek.(Tercihlerinizi de bilmek isterim). Siz olsanız hangisini yapardınız?