Videonun Ağır Oynaması Sorunu (Faz 2 Vestel Pardus)

Kodla Büyü

iskete

Aktif Üye
Faz 2 Vestel Pardus kurulu okuldaki 2 akıllı tahtada da YouTube'da veya eğitim sitelerindeki videolarda ağır oynatma sorunu var. Video ayarlarına baktığımda oynatma hızı normal X1. Chrome güncel Pardus tamamen güncel ama ona rağmen sorunu çözemedik ne yapabiliriz?

İsterseniz light-mode uygulamasını deneyin. Faz 1 için normalde ama belki Faz 2 için de fayda sağlar.

IMG_20260904_221510_079.webp

Faz 2 Vestel Pardus kurulu okuldaki 2 akıllı tahtada da YouTube'da veya eğitim sitelerindeki videolarda ağır oynatma sorunu var. Video ayarlarına baktığımda oynatma hızı normal X1. Chrome güncel Pardus tamamen güncel ama ona rağmen sorunu çözemedik ne yapabiliriz?
geçen sene bizimde 1 tahtada bu sorun vardı ne yaptıysam o tahtada sorunu çözemedim. Çözümü varsa bende merak ediyorum

Şu anlık Mozilla Firefox kullanarak çözdük sorunu. Yarın güncel etap Pardus kurup deneyeceğim. Sizlere sonucu bildiririm.

Ekran çözünürlüğünü düşürerek çözdüm. Faz1 tahtalardan bazılarında olmuştu. Piksel hataları da oluyordu onları da bu şekilde geçici çözdük. Pardus gelişticisi ile görüştüm üzerinde çalışacaklardı.

ilksms
Geri