VGA Tekleyici?var mıdır böyle birşey?

Kodla Büyü

grandmasterb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
656
Sınıflarımızın birinde projeksiyonu ortak kullanan iki öğretmen var.biri kasa ile kullanıyor diğeri laptop ile .
Kasa bir dolabın içerisinde kilitli ve vga kablosunu ordan çıkarmak mümkün değil.laptop ile kullanan öğretmen de çıkartamıyor.
vga çoklayıcılar var ama bu sefer tersi lazım bana.

yani kablo çıkar tak yapmadan farklı bilgisayarlardan projeksiyona görüntü aktarmak mümkün müdür?(tabiki farklı zamanlarda)
 
Daha ucuza da halledebilirsiniz..
..
Projeksiyondan gelen kabloyu doğrudan kilitli kasaya takmayın.
Projeksiyondan gelen kablonun ucuna bildiğiniz bir ucu dişi diğer ucu erkek görüntü kablosunu ekleyin. uc uca ekler gibi. sonra yeni elde ettiğiniz ucu kapalı duran kasaya takın.
Laptop kullanacak arkadaş bu bağlantıyı iptal ederek projeksiyondan gelen kabloyu direk kendi laptopuna takar. işi bittiği zamanda diğer kabloya ger takar olur biter
...
Computer_Cable_VGA_Cable.jpg
 
BBNET
Geri
Üst