VEYONA BAĞLANMAK

Kodla Büyü

ayseli

Üye
Merhaba arkadaşlar. BT sınıfımda 18 bilgisayarımız var. Tümü ve öğretmen pc windows. 9 bilgisayar fatih wifi ile internete bağlı. Diğerleri kablolu internete bağlı. Öğretmen bilgisayarımı hem kablolu hem wifi bağlantısına bağlayarak tüm bilgisayarlarda veyon çalıştırmayı başarmıştım. Şuanda fatih wifi internetine bağlı olanları VEYON'da göremiyorum. Kullanıcıları sildim IP yeniden girdim, programı yeniden kurdum vs. Birçok şey denedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

sayın hocam, bu programı kullanın, kurulumu kolay sorun çıkartmaz. bir bakın işinizi görür.

sayın hocam, bu programı kullanın, kurulumu kolay sorun çıkartmaz. bir bakın işinizi görür.
hocam çok sağolun peki wifiye bağlı bilgisayarlarda sorun çıkarır mı acaba? benim problemim bazı bilgisayarlar kablolu bazısı wifi bağlantılı

hocam bu videonun 7. dakikadan itibaren izlerseniz ana makine adresi bölümüne ip adresi yerine "ogr01.local" gibi bir isim girerek öğrenci bilgisayarlarını tanımlıyor ve bende bu şekilde sorun düzelmişti. Pardus ve windows farkeder mi bilmiyorum ben Pardusta denemiştim

hocam bu videonun 7. dakikadan itibaren izlerseniz ana makine adresi bölümüne ip adresi yerine "ogr01.local" gibi bir isim girerek öğrenci bilgisayarlarını tanımlıyor ve bende bu şekilde sorun düzelmişti. Pardus ve windows farkeder mi bilmiyorum ben Pardusta denemiştim
tamam hocam çok teşekkür ediyorum hemen deniyorum.

ilksms
Geri