vestelin son zamanlardaki tavrı

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mesajlar
2,971
mrb arkadaşlar. vestelden gelen şahsiyetler nedense son 2 kezdir direk suçlamalara başlıyorlar. tablet kırılır öğrenci yaptırmazsa ben sorumlu oluyomuşum. rootlsnırsa ben sorumluymuşum. güvenlik önlemlerini ve takibini yapmalıymışım.tabi gerekeni söylüyorum ama bu durumu kime bildirmeliyim. ya da bu tavırlara ortak bir davranış sergiyebiliriz. suan kuyruk acısı var vestelde ve bunun bizden kaynaklandığını düşünüyorlar.
 
vestel bu aralar çok trip atmaya başladı böyle ilişki olmaz laflarını bilsin...
 
Ben okula almıyorum... Hatta en son geleni kovdum... oyuncak gibi tablet yap iki günde kırılsın öğrenciyi suçla o kadar kolay değil bence sizde gerekli şeyleri söyleyin.
 
bote2002' Alıntı:
Ben okula almıyorum... Hatta en son geleni kovdum... oyuncak gibi tablet yap iki günde kırılsın öğrenciyi suçla o kadar kolay değil bence sizde gerekli şeyleri söyleyin.
çok şey söylüyorum hocam. her seferinde farklı biri gelince aynı şeylerden sıkıldım. neymiş de koruma programı geliştirecekmişim.
parayı ben mi aldım siz aldınız siz yapın dedim sizin göreviniz benim böyle bi görevim yok dedim. anlamak istemezse anlamaz.
 
BBNET
Geri
Üst