Vestelden verilen 2. faz yedekleri???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahhele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bahhele

Üye
bu yedekleri kurarken tahtada dokunmatik çalışıyor halde kurabiliyorsunuz...bunu biz kendi yedeğimizi alırken nasıl yapabiliriz? bu yedekleri hangi programla alıyorlar bilginiz varmı?

clonezilla hocam o alınan yedekler siz acronis ile de alabilirsiniz.

Hocam arkadaş galiba dokunmatik çalışmıyor derken acronis i kullanırken mouse lazım demek istiyor, usb çoklayıcı lazım hocam mouse, klavye, acronis bootable usb ve imaj ın olduğu usb ancak usb ni iki bölüme ayırıp imajı ve acronisi beraber kullanabilirsiniz diyen bir arkadaş vardı denemedim tabi ancak öyle olsa da yine usb çoklayıcıya ihtiyacın olacak.

bahhele' Alıntı:
bu yedekleri kurarken tahtada dokunmatik çalışıyor halde kurabiliyorsunuz...bunu biz kendi yedeğimizi alırken nasıl yapabiliriz? bu yedekleri hangi programla alıyorlar bilginiz varmı?
hocam sizin dediğiniz 2. faz yedeği sysprep ile hazırlanmış. windows ortamı olduğu için dokunmatik driver i da boot.wim e dahil edilmiş dolayısıyla dokunmatik çalışıyor. sysprep evrensel imaj alma diye aratabilirsiniz ama sırf dokunmatik var diye o çile çekilmez acronis en rahat kullanılan detaylı seçenek sunan program bence. ister ful imaj alın ister part. part part geri yükleyin active primary düzenleyin vs acronis i tek geçerim.

ademola' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
hocam sizin dediğiniz 2. faz yedeği sysprep ile hazırlanmış. windows ortamı olduğu için dokunmatik driver i da boot.wim e dahil edilmiş dolayısıyla dokunmatik çalışıyor. sysprep evrensel imaj alma diye aratabilirsiniz ama sırf dokunmatik var diye o çile çekilmez acronis en rahat kullanılan detaylı seçenek sunan program bence. ister ful imaj alın ister part. part part geri yükleyin active primary düzenleyin vs acronis i tek geçerim.

hocam çile derken? dokunmatik imajlarda bana acaip kolay ve daha çabuk yüklenen bi imaj geldi...dokunmatiği kullanarak imajı yüklemek istiyorum. teşekkür ederim verdiğiniz program ismi için..deniycem..klavye bul mouse bul yok usb yetmedi git çoklayıcıyla uğraş..bunu baştan engellemek için çile çekilecekse bi kere çekicem..sonra rahat inş..

sizin yedeği kullandım bi tahtada bi dolu driverı kurmadı..dokunmatiği bile çalıştırmadı..sonra d sürücüsünde Allahtan driverlar varmış ordan kurdum..en iyisi kendim yedek almak.herkese kolay gelsin

"teşekkür ederim verdiğiniz program ismi için..deniycem..klavye bul mouse bul yok usb yetmedi git çoklayıcıyla uğraş..bunu baştan engellemek için çile çekilecekse bi kere çekicem..sonra rahat inş.. " demişsin de

zaten acronis i kullanacaksan o çoklayıcı vs. yi almak zorundasın, yok onlarla uğraşamam diyorsan clonezilla takılman gerekir.

sorum ikisiylede takılmak istemememdi zaten..hocanın bahsettiğide sysprep ..ona teşekkür ettim..

BBNET
Geri