Vestel Tablet Kullanımı durduruldu

Kodla Büyü

mturkmen42

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Vestel tabletiyle başka bir okuldan gelen öğrencimizin ekranında : tabletiniz uzun süre okul ağına bağlanmadığı için kullanımı durdurulmuştur diyor. Bu hatayı nasıl düzeltebiliriz? Bizim okulda general mobile tabletler var

Vestel tableti olan iki hocamız vardı. Pilot okullarda Vestel verilmiş. Vestel tabletler okula iade ediliyor, Milli eğitimden bu şekilde olması gerektiği söylendi. Öğretmenlerimiz de tabletleri iade ettiler. Biz de onlara General Mobile tablet vereceğiz. Bence öğrencininde tablet bilgisayarını geri vermesi ve sizden general mobile tablet alması gerekir. Çünkü arızasıyla bile ilgilenemiyoruz. PYBS den farklı bir sistemi var...

Hocam bunu bi araştırayım ilk kez duydum iade konusunu. Aldığınız tabletleri ne yaptınız ya da ne yapacaksınız?

vestel tablet okul ağından uzun süre yaklaşık 1 ay uzak kaldığında veya kapalı kaldığında kapanıyor kilit uyarısı falan veriyor.

üzerinde nasıl bir uyarı var hocam ona göre yardımcı olalım.

eğer sizin okulunuzda vestel tablet hiç yoksa o tableti eski okuluna geri götürsün. siz o tablete hiçbirşey yapamazsınız. eski okulu onu arıza kaydına gönderebilir.

designbote' Alıntı:
eğer sizin okulunuzda vestel tablet hiç yoksa o tableti eski okuluna geri götürsün. siz o tablete hiçbirşey yapamazsınız. eski okulu onu arıza kaydına gönderebilir.

Eski okulu da hiçbir şey yapamaz hocam; modül 5-6 aydır çalışmıyor. Vestel tabletler ölüme terk edildi.

yataylimit' Alıntı:
designbote' Alıntı:

Eski okulu da hiçbir şey yapamaz hocam; modül 5-6 aydır çalışmıyor. Vestel tabletler ölüme terk edildi.
Vestele mail attım okul ağında sıkıntı mı var diyor. Pek faydaları olacak gibi değil hocam

benim elimde onlarca sağlam Vestel tablet var...gel gör ki bir türlü aktivasyon yapamıyorum...merkez ile güvenli bağlantı yapılamadı diyor..vestele mail attım meb le alakalı diyorlar.hocamın dediği gibi Vestel tabletler ölüme terkedilmiş durumda... :-1:

BBNET
Geri