Vestel Promega Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ay51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ay51

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumda vestel promegalar mevcut 1 Gb'lık RAM'lar takılı. Üzerinde de Xp'ler yüklü. Win 8 yükledim tek sıkıntı ekran kartı desteklememesi oldu, öğrenciler en basit oyunlarda bile sıkıntılar yaşadı. Win 7 kurmak istiyorum. Hangi sürümü sorunsuz çalışmakta.

Hocam win 7 ultimate sorunsuz çalışmakta ama RAM leri yukselttim 2 GB bir kısmı da 1,5 gb

ylmz' Alıntı:
Hocam win 7 ultimate sorunsuz çalışmakta ama RAM leri yukselttim 2 GB bir kısmı da 1,5 gb
hocam bilgisayarın birine ultimate kurdum. oyunları açamadım failed to create flash player falan diyor. Flash playerı kuruyorum yine olmadı. Oyunları normalde .swf opener ile açarken o da çalışmıyor. Netframework hatası veriyor falan. Açıkcası zamanım olmadığı için detaylıda uğraşamadım

hocam ben eski okulumda win 7 starter kurmuştum. sorunsuz çalışıyordu fakat benim makinelerin ram i 1gb altındaydı.

bexo' Alıntı:
hocam ben eski okulumda win 7 starter kurmuştum. sorunsuz çalışıyordu fakat benim makinelerin ram i 1gb altındaydı.
hocam bu win 7 serisinin starter, home, ultimate vs. arasında bariz farklar var mı?

win7 proffessional ile de çalışıyordu hocam. ramleri yüksek olsun mümkün olduğunca.

BBNET
Geri