vestel için tablet.eba son durum :)

Kodla Büyü

erencan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar
son zamanlarda vestel tabletlerle işiniz daha doğrusu eşleştirme yada eşleştirme iptali işiniz oldu mu bilmem

ben 1 aydır cebelleşiyorum
2 tane 10.sınıf nakil öğrencim geldi şimdi onlara arkadaşlarınınki vestel tablet iken GM eşleştirmek istemedim onlarda anlayışla karşıladılar zaten elimde vestel yedek tebletlerinden epey vardı

arkadaş 1 ay oldu öncelikle siteye giriş yapamadım mebbis şifremiz değişmişti o günden bu yana mebbisten yanıt gelmiyor hatası görüp durdum
sonra muhattap aradım ne telefon numaraları ne dahili numara hiçbir yer bırakmadım aranmadık fakat nafile zaten telefonların neredeyse hiçbiri açılmadı
en son idm@eba.gov.tr mail adresini aldım ve mail leşme başladı

fakat arkadaşlar sağolsun msn deymişiz gibi anında cevaplıyorlardı

velhasıl bizim mebbis şifresi değiştiğinden tablet.eba kurum şifresi de aynı şekilde değişti haliyle ancaaaak neymiş efendim şifrenin son hanesi olmadan denenecekmiş denedim hakikaten oldu galiba tablet.eba kurum şifre hane sayısı 10 ki bizim 11 haneli mebbis şifremizin son hanesini almadı

neyse macera devam ediyor...

eh şimdi tamam demeye varmadan bir baktım öğrenci tablet eşleşme sekmesine tıklanmıyor bu defa
hemen mail tabi.sonuçtan haberdar bile ediyorlar sağolsunlar cevap mail geldi sorun tamam buyrun eşleştirin

hah tamam dedik
baktık sekme açılıyor hemen eşleştirme yapayım bir baktım sınıf şube combobox ları boş açılıyor ve doğal olarak eksik bilgiden ötürü eşleştirme olmuyor

en son bu sabah tekrar mail attım 10 dk sonra cevap geldi.sorun çözüldü şimdi deneyebilir misiniz??
heyecanla baktım sınıf şube combo ları açılıyor eştirme yapılabiliyor
ve SONUÇ...

şu an tablet.eba sitesine giriliyor öğrenci tablet eşleştirme sekmesine tıklanıyor sınıf şube combo ları açılıyor ve eşleştirme yapılabiliyor
herşey tıkırında şimdilik

mail adresini tekrar yazayım idm@eba.eba.gov.tr

ben de başka sorunlardan dolayı (bir öğrenciye şifre alınamaması, bir de eba'dan inmeyen kitap) eba'yla e-posta iletişimine geçtim birkaç kere. aynı dediğiniz gibi hocam anında cevap yazıyorlar ve takip ediyorlar :++: gelen postalar da gayet açıklayıcıydı. idare ve ben şaşırdık hatta bu kadar kısa zamanda dönmelerine ve ondan sonra da dediğiniz gibi aynı msn'de sohbet gibi yazdığınız gibi cevap geliyor. çok memnun kaldık kısacası :alkis:

BBNET
Geri