liberkey kurun içerisine ücretsiz disk digger ve recuva kurun. disk digger ile derin kurtarma yapın. eksik varsa recuva ile ayrıca arayın
File Scavenger 3.2 programıyla işini çözebileceğini düşünüyorum. İnternette tam sürüm bulabilirsin.
liberkey kurun içerisine ücretsiz disk digger ve recuva kurun. disk digger ile derin kurtarma yapın. eksik varsa recuva ile ayrıca arayın
Hocam hiç bir dosya falan kopyalama üzerine. Hiç bir işlem yapma. C ye "disk getor " programini kurup d yi tarat. Ise yarayacagini tahmin ediyorum.
Hocam d ye dosya kopyalama veya kurulum yapmayın. Kurtarma yazılımı c ye kurulup d nin taranması gerekiyor.Hocam bunları denediniz mi acaba bu konu ile ilgili çok fazla program var her programda ayrı ayrı tarama yapmak zarar verir mi deneyip bulabildiğiniz program olarak hangisini önerirsiniz
Hocam d ye dosya kopyalama veya kurulum yapmayın. Kurtarma yazılımı c ye kurulup d nin taranması gerekiyor.
Disk getor ile formatlanan flash belleği tamamen kurtarmıştım.
Sayın hocam program sayısı çok nacizane tavsiyem hdd başka bir pc de taratırsanız verilerinizin sağlığı için daha iyi olur birde sistem kurulu pc lerde program kurarak aratma çok da sağlıklı olmuyor.Programlara gelince Stellar Data Recovery,Partition Recovery,DMDE Free Edition,DiskDigger,Paragon RescueKit 14.... çoğaltıla bilir
Hocam bir deneyin insallah olur. Full sürümünü internetten bulup kurun isterseniz.tamamdır hocam bi deneyeyim teşekkür ederim
Aynı dertten bende müzdaribim. Acaba burada konusu geçen programlardan hangisinden tam olarak sonuç alabildiniz.iyi günler hocalarım yanlışlıkla yerel disk d mi biçimlendirdim bütün birikimim gitti acaba kurtarabilmem için yapabileceğim birşey var mı yardımcı olabilir misiniz lütfen![]()
Aynı dertten bende müzdaribim. Acaba burada konusu geçen programlardan hangisinden tam olarak sonuç alabildiniz.
iyi günler hocalarım yanlışlıkla yerel disk d mi biçimlendirdim bütün birikimim gitti acaba kurtarabilmem için yapabileceğim birşey var mı yardımcı olabilir misiniz lütfen![]()