Veri Kurtarma Acil Yardıımm!!!!

Kodla Büyü

borayuce84

Üye
Bt sınıfındaki windows 7 yüklü bir bilgisayarın imajını almıştım. diğer bilgisayara bu imajı yüklemek isterken, takılı unuttuğum harici hard diske bu imajı yüklemiş. imaj aldığım bilgisayar c 250 gb ve d 250 gb şeklinde idi. 1tb lık hard diskimi bilgisayara taktığım zaman 250gb imajın yüklendiği kısım, 250 gb boş olmak üzere 500gb görünüyor ve tabi tüm dosyalarım yok. acil yardım dosyalarımı nasıl kurtarabilirim.

ontrack easy recovery profesional programını buldum. şimdi çalışıyor. 13 saatlik bir süre gösteriyor. sonucu paylaşacağım teşekkürler.

borayuce84' Alıntı:
ontrack easy recovery profesional programını buldum. şimdi çalışıyor. 13 saatlik bir süre gösteriyor. sonucu paylaşacağım teşekkürler.

Sonucu paylaşabilir misiniz?

Hocam giveawayoftheday ve sharewareonsale sitelerinde neredeyse 1-2 haftada bir lisanslı recovery programı paylaşılıyor.
Benim de 11 senenin fotoğrafları olan harddiskim format yemişti.
Buradan bir arkadaş bu sitelerden bi program söyledi saolsun onun sayesinde %95 kurtardım.
Kesinlikle üzerine yeni bilgi yazmayın ve lisanslı bir programınız yoksa buralarda paylaşılan programları bekleyin..

huseinozcan' Alıntı:
Hocam giveawayoftheday ve sharewareonsale sitelerinde neredeyse 1-2 haftada bir lisanslı recovery programı paylaşılıyor.
Benim de 11 senenin fotoğrafları olan harddiskim format yemişti.
Buradan bir arkadaş bu sitelerden bi program söyledi saolsun onun sayesinde %95 kurtardım.
Kesinlikle üzerine yeni bilgi yazmayın ve lisanslı bir programınız yoksa buralarda paylaşılan programları bekleyin..
saol hocam

huseinozcan' Alıntı:
Hocam şu an http://sharewareonsale.com/ da ücretsiz lisanslı bir recovery programı var..
Ben denemedim ama işinizi görür diye düşünüyorum...
bu programı indiriyorum işe yararmı bilmem şimdi değilde bunu sonra lazım olunca kursak acaba key falan istermi
bi key verdi bunu şimdi kullanmasam sonra lazım olunca kullansam acaba geçerli olurmu

BBNET
Geri