Veli İletişiminde WhatsApp Yerine Milli Yazılım

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

Acaba veli bu sisteme hızlı adapte olabilir mi? Varsa yoksa bildikleri WhatsApp..

Veli öğretmenle niçin öğretmenin kişisel telefonu ile iletişim kuruyor acaba. Hangi devlet memuru işini yaptığı vatandaş ile kişisel telefonu üzerinden iletişim kuruyor. Veli öğrencisini e okul üzerinden takip etsin ve gerektiğinde öğretmen ile okulda görüşsün. Whatsap a bip e ne gerek var. Yıllar içinde binlerce kişide telefonumuz oluyor ondan sonra

Öncesinde zaten yoktu.Son 12 senedir de grup kurmadım sadece topluluk mesajı seklinde yapıp bilgilendirdim.Resmi olacaksa buna geçelim.Ozellikle veli-ogretmen.

bir ara veliler okula kafalarına göre gelmesin diye randevu sistemi gibi bir uygulama yapılıyordu - yapılacaktı. tabi ki tartışılabilir ama bence veli ile bu denli iletişim halinde olmak sıkıntı yaratabilir. çok acil, çok önemli bir durum hasıl olur, yetki ve sorumluluk ölçüsünde yoğun bir iletişime geçilebilir eyvallah ama öğretmen de bir insandır, onun da okul dışında devam etmekte olan bir hayatı vardır. belli belirsiz vakitlerde her canları istedikçe böyle bir iletişim yolunun olmasını doğru bulmuyorum. bu sadece veliler için de değil. okul idaresi bile mesai saatleri dışında mesaj atmamalı son dakika mesajı gibi gelen şeylerle personeli sorumlu tutmamalı. cenaze olur, sosyal dayanışma gerektiren bir durum olur haber verilsin. ama okula bir yazı geldi diye gece saatinde bilgi vermek bence doğru değil. herkesin bir yaşam ve konfor alanı var ve sınırlar rastgele durumlar için bu sınırlar ihlal edilmemeli.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri