Vatanbilgisayardan kampanyalı ürün almayın

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Airties'in kampanyalı kablosuz modemini aldım 5343 modelini. Baktım hala sipariş hazırlanıyor yazıyor. Mesaj gönderdim nedir durum diye.

Ürün stokta var, ama kampanyalı aldığım için 10 gün içinde kargoya verilecek diye mesaj göndermişler.

alırken de sayfanın hiçbir yerinde bu şekilde uyarıda çıkmadı. müşteri hizmetleri sayfasında da göremedim.

Yoğunluktan olabilir. Bunu çoğu internet sitesi yapıyor maalesef. Ama kendileri kaybediyor farkında değiller.
Ben dün vatanın mağazasından harici DVD+RW aldım, mağaza çok yoğundu, kasa önünde uzun kuyruklar vardı. Bu tür kampanyalarda her ürünün fiyatı uygun değil ama uygun ürünleride bulabiliyorsunuz.

electro, teknosa, media markt ve bazı sitelere göre uygun olduğu için aldım. çeşke mağzasından alsaymışım. ürün 3 gündür kargoya verilemedi. enterasan birşey yoğunlukla ilgisi yok.

Vatan bilgisayarda Kampanyalı ve %25 indirimli olduğu günlerde verilen siparişlerin gönderimi gecikebiliyor. Ürün problemli çıkmasında 3-5 gün beklemeye razı olun

bende tesadüf bu sefer yakaladım bi ürün. normalde indirim hikaye vatanda. ama onda da gıcıklık yapıyolar ürün stokta olmasına rağmen.

bundan sora sadece mağzasına gider alırım nete özel indirim değilse. yoksa bundan sora fiyat karşılaştırmada kullanacağım

BBNET
Geri