Uzun Çalışmalar Sonucunda seo'da Başarı

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
merhabalar
www.cozumhukuk.net
web sitesi google de İzmir Avukat ve Avukat İzmir aramasında ilk sayfaya yükselmeyi başardı.
Site joomla ile yapılmış. seo bileşeni olarak da Mijosef kullandım. işin büyük kısmını da mijosef yaptı. joomla site kuracaklara şiddetle tavsiye ederim.

Bende aramalarda ilk iki sayfada görünmüyor. Kendi bilgisayarınız yerine başka bir bilgisayarda denerseniz daha doğru sonuç elde edebilirsiniz.
Genelde .av.tr uzantılılar ilk iki sayfayı almış.

dün akşam her iki aramada da 3. sıradaydı şimdi 29. sıraya düşmüşş. google yi anlamıyorum yandex te sabit 3 aydır ilk sayfada google de 1 gün ilk sayfaya diğer gün 3-4. sayfaya düşüyor
sanırım daha yapacak çok iş var
edit: 2 saat önce her 2 kelimede de 29. sıradaydı şimdi avukat izmir kelimesinde ilk sayfa 3. sırada bu google nin işine anlam veremiyorum

Dostum sitene baktım..
Backlink çalışmalarında g+ hesaplarının faydasını görüyorsun fakat kalıcı backlinkler elde etmeniz lazım,bu da para:) çünkü yapılan çalışmaların çoğu ilk 15 gün içinde kaybedilmiş.
3,3K backlink sayısını sabit tutarsanız ilk sayfada kalmaya devam edersiniz gibime geliyor.
1 mayıs ta yapılan çalışmalar gibi çalışma lazım:)
Domain rank 48 de bunu yükseltmek için tanıtım yazısı şart gibi..
Bir de alt sayfalara çalışma yapmanız lazım,bunun için en uygun ve çalışılan kelimelerden biri de "boşanma avukatı" gibi görünüyor..
Söylenecek çok şey var aslında size yardımcı olmak adına fakat
Son söz:No follow forumlar yerine do follow imleme-paravan olayına girin derim:):) Bir kaç paravan görünüyor aslında ama güncellemek gerek,eğer whois çalışmasını siz yaptırdıysanız bir daha yapmayın bu arada. Sık title değiştirmeyin,şu anda domain ile arama da title Avukat Volkan Kul görünüyor..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu:) Başarılar dilerim..

BBNET
Geri