Uzaktan Eğitim Etkinliklerinin Değerlendirilmesi

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşalr seminerler kapsamında uzaktan Eğitim Etkinliklerinin değerlendirilmesi (verilen eğitim içeriğinin özetlenmesi) ve (verilen eğitim yönteminin değerlendirilmesi ve anket dolduruması) bunun ne anlama geldiğini anlayan var mı . Bununla igili slayt hazırlayacağım ama ben bişey anlamadım:) yardımcı olabilecek var mı ??

arkadaşlar ben şöyle bir çıkarımda bulunabilirim ve bu benim şahsi fikrimdir. E-konferans sistemine katılacak olan sınıf öğretmenlerinin bu seminerden ne anladıklarının bir özeti şeklinde düşünülebilir. 1 hafta boyunca bu seminere katılan öğretmenler neler öğrendi faydalı oldu mu öğrenilenlerin okulda tekrar edilmesi gibi şeyler düşünülerek seminer konusu olarak eklendi diye düşündüm ben ve bunun bir de anketi olacak faydalı oldu mu olmadı mı diye...

hızmet ıcı egıtımın sıtesınde forum var aldıgı kurs ve semınerden memnun kalmısmı seklınde bır anket ben akıllı tahta kursaunda doldurtmustu o geldı benım aklıma okuyunca işallah benım dusundugum sekıldedır

http://hedb.meb.gov.tr/

burada 3 forum var

Bana da bu gorev verildi. Yolcu.19 hocamin dedigine katiliyorum. Bana gore de bununla ilgili bir durum ve bununla ilgili de bir slayt yapmak lazim sanirim. Ama isin garip tarafi kendim icin soyluyorum cok da iyi taki edemedim. Baska neler yapilabilir acaba

ya arkadaşlar bu konuda sadece belirli bir anket mi sunmak zorundayız yoksa uzaktan eğitimin etkilerini anlatan bir sunum mu yapılmalı yoksa ikiside mi

bu anketi niye biz hazırlıyoruz ki ekonf. düzenleyen volkan bey ve ekibi hazırlasalar çünkü onlar bu ankete göre sistemi düzenlemeyecekler mi ortak bir anket olur ve herkes aynısını uygular

compteach06' Alıntı:
http://oyegm.meb.gov.tr/www/mesleki-gelisim-faaliyetlerini-degerlendirme-anketi/icerik/9
Biz herkesten çıktısını da aldık.Şu anda anket açılmıyor.

hocam herkes uygulayıp çıktı mı aldınız bu konuyla ilgili başka çalışma yaptınız mı

Arkadaşlar seminer anketlerini hangi siteden değerlendireceğiz.Şu anda Bt sınıfında öğretmen arkadaşlarla birlikte bir duyuru bekliyoruz?

BBNET
Geri