uzak sunucu joomla kurulum yardım

Kodla Büyü

stan007

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir konuda takıldım ve yardımlarınızı bekliyorum ,
Birhost tan %100 joomla destekli hosting aldık ve joomla yı kurmaya çalıştık. Önce veri tabanını oluşturduktan sonra
joomla 1.5.13 ve hata verince kaldırıp joomla 1.5.14 deki dosyaları public_html ye ftp programını kullanarak sorunsuz gönderdik. Ancak
Site adını browser da yazıp installation kısmını yazınca joomla kurulumuna başlamadan joomla kurulmunuz tamamlanmıştır devam etmeden installation
klasörünü kaldırın uyarısı geliyor . sonuçta installation klasörünü kaldırsak bile çalımıyor çünkü kurulum yapmadık ve veri tabanını joomlaya tanıtamadık garip bir sorun acaba aldığımız host joomlayı desteklemiyormu ?

1-veritabanının içindekileri sil hocam
2.1.5.15 tr full paketlerden birini upload et ftp ye
3-configuration.php-dist dosyasını configurationi.php olarak değğiştir yazma iznini 777 yap en sonkurulum bitince 644 olarak ayarlarsın
4-installation klasörünü sil yada ismini değiştir.

.Kaf-Kef.' Alıntı:
1-veritabanının içindekileri sil hocam
2.1.5.15 tr full paketlerden birini upload et ftp ye
3-configuration.php-dist dosyasını configurationi.php olarak değğiştir yazma iznini 777 yap en sonkurulum bitince 644 olarak ayarlarsın
4-installation klasörünü sil yada ismini değiştir.
bunları hepsini normalde yaptım ama bu yazma izni 777 yi nereden yapıcam hocam

Ekli dosyalar

• sekil.gif
    sekil.gif
    27.3 KB · Görüntüleme: 707
hocam filezilla ile bağlanın fpt ye sağ tuş yapın dosya üzerinde 777 yapabilirsiniz.

Hocam Localde hazırlamışsak nasıl atacaz? Çünkü oraya baştan kurulum yapıyorsunuz...

hocam nasıl kurulumu yapmam ... yedegini alsannız ne olacak neyın yedegını nerede alacaksınız ki...

hocam sitenizi localde yapın sonra normal joomla kurulumunu yapın . Daha sonra databaseden veritabanını değil içindekileeri silin . Sonra localdeki db yi sql oluşturarak server'a yükleyin resimleri upload edin . Enson ise bileşen ve modülleri yüklersiniz.

hocam sorunu çözdüm sizde böle bir sorunla karşılarsınınız joomla dosyalarını uzak sunucuya yükledikten sonra
configuration.php-disk i configuration.php yaptıktan sonra bu dosyayı açıp içindekileri sildim.
Ve bu şekilde kuruluma başladı .....

BBNET
Geri