kablonetten umarım verim alırsınız hocam.tahahhüt süreniz oldukça uzunmuş.Oturduğum yerde kablonet altyapısı var 24 ay taahhütlü 100 mbps fiber ilk 12 ay 490 sonraki 12 ay 590 liradan abone oldum modem ücreti de dahil. Şu anda ilk 12 ay 550 sonraki 12 650 olmuş kafam rahat şekilde şu anda 2 sene fahiş derecede zam gelecek derdi yok.
Halen mevcut mu bu kampanya?kablonetten umarım verim alırsınız hocam.tahahhüt süreniz oldukça uzunmuş.
Arkadaşlar bir iki arkadaşımız kod verdi ama kişi limiti dolu diye kodu kabul etmiyor. Millenicom kodu için acil ihtiyaç var. Yardımcı olabilecek arkadaş çıkar mı?Milenicom kodunuz var mıdır? Bir yakınım için acil kod lazım.
devam ediyormuş hocam.Halen mevcut mu bu kampanya?
Millenicom Davetiye code= D536B498Arkadaşlar bir iki arkadaşımız kod verdi ama kişi limiti dolu diye kodu kabul etmiyor. Millenicom kodu için acil ihtiyaç var. Yardımcı olabilecek arkadaş çıkar mı?
Not: iyi ki kendime almıyorum (yakınım için) zira çoktan iptal ettirdim. Yok kişi limiti yok kod yeni oluşturulmadı yok isim soyisim falan filan. Amaçları işi yokuşa sürmek iyilik falan değil...