Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Arkadaşınızı Turknet’e getirin; 1 ay ücretsiz internet hakkı sizinle olsun
DML54XC44XTL
koduyla turknet'e yeni abone olduğunuzda birlikte 1 ay ücretsiz kullanım kazanacağız.

Oturduğum yerde kablonet altyapısı var 24 ay taahhütlü 100 mbps fiber ilk 12 ay 490 sonraki 12 ay 590 liradan abone oldum modem ücreti de dahil. Şu anda ilk 12 ay 550 sonraki 12 650 olmuş kafam rahat şekilde şu anda 2 sene fahiş derecede zam gelecek derdi yok.

Oturduğum yerde kablonet altyapısı var 24 ay taahhütlü 100 mbps fiber ilk 12 ay 490 sonraki 12 ay 590 liradan abone oldum modem ücreti de dahil. Şu anda ilk 12 ay 550 sonraki 12 650 olmuş kafam rahat şekilde şu anda 2 sene fahiş derecede zam gelecek derdi yok.
kablonetten umarım verim alırsınız hocam.tahahhüt süreniz oldukça uzunmuş.

artık ben 4 -5 ayda bir değiştiriyorum. Kişiye göre değişir tatbikî ama geçiş işlemleri iyice kolaylaştı. En son bu ay giriş yaptığım operatörde sadece kimlik fotoğrafımı verdiği linke yükledim. Daha sonra e-devletten onay verdim. Bu kadar. Hiç evrak doldur, gönder hiç biri olmadı. Sadece 5 dakikada tüm işlemler bitti. Afaki zam gelirse bunu da değiştiririm.

Milenicom kodunuz var mıdır? Bir yakınım için acil kod lazım.
Arkadaşlar bir iki arkadaşımız kod verdi ama kişi limiti dolu diye kodu kabul etmiyor. Millenicom kodu için acil ihtiyaç var. Yardımcı olabilecek arkadaş çıkar mı?

Not: iyi ki kendime almıyorum (yakınım için) zira çoktan iptal ettirdim. Yok kişi limiti yok kod yeni oluşturulmadı yok isim soyisim falan filan. Amaçları işi yokuşa sürmek iyilik falan değil...

Arkadaşlar bir iki arkadaşımız kod verdi ama kişi limiti dolu diye kodu kabul etmiyor. Millenicom kodu için acil ihtiyaç var. Yardımcı olabilecek arkadaş çıkar mı?

Not: iyi ki kendime almıyorum (yakınım için) zira çoktan iptal ettirdim. Yok kişi limiti yok kod yeni oluşturulmadı yok isim soyisim falan filan. Amaçları işi yokuşa sürmek iyilik falan değil...
Millenicom Davetiye code= D536B498

Milllenicom Güncel Davet Kodu : 845E1B13

Ekli dosyalar

• millieni.webp
    millieni.webp
    27.9 KB · Görüntüleme: 9
Türknet kullanın başınız ağrımasın. Bilinen tüm firmaları denemişimdir. Hepsi ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Hiç macera aramaya gerek yok. Yıllardır kullanırım bir kere bile kesinti veya sorun yaşamadım. Üstelik dns değişikliği ile tüm sitelere aynı hızda erişime izin veriyor.

1 ay ücretsiz kullanmak için TürkNet Davet Kodum : ENY84FY96JIU

Geri