Arkadaşlar güncel en uygun kullandığınız tarifeler neler Turkcell wınn kullanıyordum ama yeni taşındığım evde pek çekmiyor bende eve internet bağlatacağım ama hangi firmadan hangi tarifeyi karar veremedim
Tüh be hocam. İnan o kadar güzel ki;tomreader2010' Alıntı:yaşar hocam şuan netten baktım bir üst sokakta var ama bizim sokak sistem maalesef yok
yaşar hocam gerçekten çok iyitmiş birde sınırsız süpervallahi ben wınna 35 tl veriyorum 5 gb internet içinyasarsahbaz' Alıntı:Tüh be hocam. İnan o kadar güzel ki;tomreader2010' Alıntı:yaşar hocam şuan netten baktım bir üst sokakta var ama bizim sokak sistem maalesef yok
Sadece 28,99 TL ödüyorsunuz ve karşılığında
1) 10 Mbit sınırsız internet
2) Bütün Uydu kanallarının olduğu Televizyon Paketi alıyorsunuz.
Ayrıca bir kez olsun 1 dakikalığına bile internetten düşmedi 1 yıldır.
evet hocam uygun duruyor benim ev sıfır ama binada internet kullanan var, başvuruyu yapsam kaç günde bağlantı gerçekleşir acabaaradaugrarim' Alıntı:TURKNET'e bi bakın hocam. 49,99TL Telefon+16Mb Sınırsız İnternet
Altyapı Telekom zaten. Müşteri sayısı az olduğu için de müşteri hizmetlerine hiç beklemeden ulaşabiliyorsunuz.
hocam teşekkürlergamer99' Alıntı:reader hocam
bulunduğunuz ilde turknet in servisi var mı?
onu bir öğrenin.
TTNET in pahalı olmasının sebebi her yerde yaygın servisi olması.
bazı internet şirketlerinin çoğu ilde hiç elemanı yok.
bir arıza durumunda yapayalnız kalıyorsunuz.
Konuşturan fiber diye birşey çıkarmış buna ek 10 tlye telefon ve her yöne 200dk diyor. Ben de buna başvurmayı düşünüyorum.erdemaltun' Alıntı:fiber var mı :?:
ben 50 tl ye 25 mbit 75 AKN
Superonline sınırsız kullanıyorum
Modem hediye
haritadan fiber varmı diye sorgulama yapınca hiper internet var diyor hocamerdemaltun' Alıntı:fiber var mı :?:
ben 50 tl ye 25 mbit 75 AKN
Superonline sınırsız kullanıyorum
Modem hediye
Hocam Bende superonline dayım Yeni tahaahüt verdim ttnetten geçtiğim için cezam bedelinde 6 ay ücretsiz + 3 ay kampanya dahilinde ücretsiz internet 75 GB AKK 25Mbit (30'u görüyor) fiber internet kullanıyorum ve 60₺ veriyorum.kade38' Alıntı:1 aylık superonline taahhüt sürem kaldı. hız 8 Mbit 50gb akk 59 tl.
bikaç kez aradılar 2 yıl daha uzatalım diye ama 59 tl den
vodafone net 16 Mbit 60gb akk 49,90
kullanan var mı? önerir misiniz?
veya başka uygun kampanyadan haberdar olan var mı arkadaşlar?