M mtengin Site Gezgini Mesajlar 64 23 Eylül 2016 #1 FLASH BELLEĞİNİZİ VİRÜSLERE KARŞI KORUMAK İÇİN KULLANIŞLI BİR PROĞRAM Ekli dosyalar Ntfs_drive_prot.zip Ntfs_drive_prot.zip 695 KB · Görüntüleme: 292
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,025 23 Eylül 2016 #2 Re: Ynt: USB Yİ VİRÜSE KARŞI KORUMA PROGRAMI Hocam bu güzel paylaşım için teşekkürler Deneyip göreceğiz inşallah güzel sonuçlar alırız iyi akşamlar
Re: Ynt: USB Yİ VİRÜSE KARŞI KORUMA PROGRAMI Hocam bu güzel paylaşım için teşekkürler Deneyip göreceğiz inşallah güzel sonuçlar alırız iyi akşamlar
M mtengin Site Gezgini Mesajlar 64 23 Eylül 2016 #3 HOCAM KULLANIMI KOLAY BASİT ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞ. PC AYARLARI İLE UĞRAŞMAYA GEREK YOK :idea:
Tusunami Site Gezgini Mesajlar 68 23 Eylül 2016 #4 Bu tip bir program arkadaşımın usb belleğini kullanılamaz hale getirilmişti kullanırken dikkatli olun
Bu tip bir program arkadaşımın usb belleğini kullanılamaz hale getirilmişti kullanırken dikkatli olun
M Misafir 142690 Misafir 2 Ekim 2017 #6 Ben usb belleği güvenlik sekmesinden ayarlıyorum virüslere karşı gayette memnunun, o şekilde bir ayarlama düşündünüz mü hocam?
Ben usb belleği güvenlik sekmesinden ayarlıyorum virüslere karşı gayette memnunun, o şekilde bir ayarlama düşündünüz mü hocam?