S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 29 Mart 2013 #1 Kısayol virüsü için bir arkadaş istemişti, program hasta değil. 6 mb den fazla olduğu için program ve ilacını ayrı ayrı atıyorum Ekli dosyalar CRCK.rar CRCK.rar 579 KB · Görüntüleme: 291 usb security.rar usb security.rar 5.5 MB · Görüntüleme: 373
Kısayol virüsü için bir arkadaş istemişti, program hasta değil. 6 mb den fazla olduğu için program ve ilacını ayrı ayrı atıyorum
eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 29 Mart 2013 #3 meb engelliyor... Mail atma imkanınız var mı hocam? erdemyolcu@gmail.com
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 29 Mart 2013 #4 Ben tıkladığımda dosyayı indirmiyor, yanlış mı yükledim acaba? İndirebilen var mı?
nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 638 29 Mart 2013 #5 BB den hiç bir dosyayı indiremiyorum indir dediğimde MEB engeli karşıma çıkıyor.
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 29 Mart 2013 #6 eyolcu' Alıntı: meb engelliyor... Mail atma imkanınız var mı hocam? erdemyolcu@gmail.com Genişletmek için tıkla ... gönderdim hocam
eyolcu' Alıntı: meb engelliyor... Mail atma imkanınız var mı hocam? erdemyolcu@gmail.com Genişletmek için tıkla ... gönderdim hocam
TÜRKKAN1923 Site Gezgini Mesajlar 55 29 Mart 2013 #8 Hocam Hassasiyetiniz için teşekkürler ama RAR içinde ***** i yok.Program deneme sürümü.
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 29 Mart 2013 #9 TÜRKKAN1923' Alıntı: Hocam Hassasiyetiniz için teşekkürler ama RAR içinde **** i yok.Program deneme sürümü. Genişletmek için tıkla ... Düzelttim hocam, indirebilirsiniz.
TÜRKKAN1923' Alıntı: Hocam Hassasiyetiniz için teşekkürler ama RAR içinde **** i yok.Program deneme sürümü. Genişletmek için tıkla ... Düzelttim hocam, indirebilirsiniz.
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 29 Mart 2013 #11 İlaç adları ve numaralarıyla birlikte... Ekli dosyalar USB Dis Security.rar USB Dis Security.rar 4.2 MB · Görüntüleme: 289
tarik8411 Aktif Üye Mesajlar 188 29 Mart 2013 #12 Bu meb şimdi de bbnet i yasaklılar listesine aldı. BU KADAR OLMAZ ARTIK.... :verymad: Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
Bu meb şimdi de bbnet i yasaklılar listesine aldı. BU KADAR OLMAZ ARTIK.... :verymad: Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir.
Y yes_im Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 7 Eylül 2013 #13 teşekkürler hocam elimizde bulunsun... :+1:
joomlaci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 788 7 Eylül 2013 #14 usb security disc in neredeyse hiç faydası olmuyo gbi geliyo bana.