Unutulan Tablet Şifresi

Kodla Büyü

by_zamansiz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulda 4 öğrenci tabletine koyduğu şifreyi unutmuş.
Gmail hesaplarının şifresini bilmiyorlar.
tableti sıfırlamaya çalıştım ama tam sıfırlamıyor.
mdm@eba.gov.tr ye mail attım aktivasyon silindi dediler açtım tablette herhangi bir değişiklik yok.
tekrar bildirdim gene aynı sonuç
sonra ekran görüntüsü istediler
fotoğraf çektim tekrar attım gene sonuç yok.

başka ne yapılabilir ?

Hayır gm tabletlerden. En iyisi o herhalde garantiye göndermek. Telpayı da bi arayıp sorayım sonra da göndereyim gitsin.

Geçen GM tabletlerden birine ben de kaç defa reset atmaya çalıştım; ama nafile... :-1: Göndereceğim servise gitsin.

Hocam ben telpayla konuştum aynı sorun için. Servise yollayın dediler. Birkaç tane vardı yolkadım. Bugün biri geldi. Şarj sorunu da vardı. Onu yapmışlar ama şifre sorunu aynen devam ediyor. Tekrar yollıcam servise.

Hocam aynı sorun geçen sene benimde başıma geldi gm tablet ben resetledim sonra tekrar eba şifresi ile aktif ettim. gm tabletletde resetlemede problem olmuyor bildiğim kadarıyla.

hocam bende de aynı hata vardı birkaç defa reset attım fabrika ayarlarına geri döndü ve tekrar etkinleştirme yaptık. boşuna servise yollama derim ben.

Bu aralar factory format da sıkıntı oluyor geçen benim başımada geldi. Şifreyi unutmuştu öğrenci formatlayayım dedim 2 defa formatlamama rağmen şifre ekranı ile açıldı yani formatlamadı. 3 de oldu bunun gibi başka makinada aynı şey başıma geldi bir kaç denemeden sonra formatlanıyor bencede göndermeyin derim.

1.format factory yapmadan, bir altındakini seçin (şimdi aklıma gelmiyor)
2.format factory ile format atın olmazsa bir daha deneyin , birkaç denemede ancak oluyor. ama oluyor.

Bir çok kez denedim art arda ama olmadı. Bir öğrencinin tableti yaklaşık bir aydır bende sürekli format factory denedim ama olmuyor. Diğer seçeneği de ddenedim ama gene çozum olmadı. Tabletin birisinde veri yok diye hata verdi ben de bugün hepsini gönderdim garantiye

hocam tableti resetleyin. resetlerken formatting cache yazısından sonra 4-5 saniyeliğine reboot system yazısı çıkıyor üst kısımda.onu siz manuel olarak seçin.otomatik başlatırsanız ekran şifresi gitmiyor resetleseniz bile.

Gm tabletlerde eskiden yaptığımız resetleme işlemi artık olmuyor.(Güç düğmesi + Ses artırma tuşu).Yazılım güncellenmeyen tabletlerde reset atıyorsunuz sanırım.Bunun dışında herhangi bir yolu var mı bu işin.Yoksa unutulan pin kodları için de servise mi göndereceğiz?

tariq' Alıntı:
hocam tableti resetleyin. resetlerken formatting cache yazısından sonra 4-5 saniyeliğine reboot system yazısı çıkıyor üst kısımda.onu siz manuel olarak seçin.otomatik başlatırsanız ekran şifresi gitmiyor resetleseniz bile.

Adamın 1 mesajı var ama , o mesaj o kadar faydalı oldu ki anlatamam. Teşekkürler tariq hoca.

formattan sonra , reboot yazısını kendimiz seçmezsek düzelmiyor.

bugün bi hoca getirdi şifresini unutmuş. başka konudaki bi hocamın yazdığını uyguladım;
"hocam açma/kapama tuşuyla beraber ses açma tuşuna basıyorsunuz. general mobile yazısı geldkten sonra açma tuşundan parmağınızı çekip sadece ses açma tuşuna basıyorsunuz ta ki boot menü gelene kadar" sonrasında boot menüde ikinci sıradakini seçince tablet aktivasyon etme ekranına geldi. yarında şifresiyle açıcam

cepola' Alıntı:
Bu aralar factory format da sıkıntı oluyor geçen benim başımada geldi. Şifreyi unutmuştu öğrenci formatlayayım dedim 2 defa formatlamama rağmen şifre ekranı ile açıldı yani formatlamadı. 3 de oldu bunun gibi başka makinada aynı şey başıma geldi bir kaç denemeden sonra formatlanıyor bencede göndermeyin derim.
aynı şekilde bende de öyle oldu. 3 4 denemeden sonra oluyor tamamen format. sonra yeniden aktive ediyorsunuz

BBNET
Geri