jolly Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 3 Nisan 2012 #1 Undeepfreeze programı lazim win7 için yardım erer misiniz?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 3 Nisan 2012 #2 Buyrun. guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/anti-deep-freeze-sifre-kirici-t70907.html
Buyrun. guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/anti-deep-freeze-sifre-kirici-t70907.html
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 3 Nisan 2012 #4 Hangi versiyonu kullanıyorsunuz. Ona göre eklentiyi indirip deneyin. Eğer programın çalışmasında sorun varsa kaldırmaya bilir.
Hangi versiyonu kullanıyorsunuz. Ona göre eklentiyi indirip deneyin. Eğer programın çalışmasında sorun varsa kaldırmaya bilir.
jolly Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 3 Nisan 2012 #5 hasari' Alıntı: Hangi versiyonu kullanıyorsunuz. Ona göre eklentiyi indirip deneyin. Eğer programın çalışmasında sorun varsa kaldırmaya bilir. Genişletmek için tıkla ... 6 ama versiyonunu tam bilmiyorum ayı simgeli olan
hasari' Alıntı: Hangi versiyonu kullanıyorsunuz. Ona göre eklentiyi indirip deneyin. Eğer programın çalışmasında sorun varsa kaldırmaya bilir. Genişletmek için tıkla ... 6 ama versiyonunu tam bilmiyorum ayı simgeli olan
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 3 Nisan 2012 #6 Normalde kaldırmanız lazım kaldırmanız derken ya kapatacaksınız yada şifresini değiştireceksiniz. Bana kalırsa program kullanımını okumadınız.
Normalde kaldırmanız lazım kaldırmanız derken ya kapatacaksınız yada şifresini değiştireceksiniz. Bana kalırsa program kullanımını okumadınız.
C ckayatr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 450 10 Ekim 2016 #7 arkadaşlar güzel çalışan bir undeepfreeze programı lazım. elinde olan var mı?
pinusn Üye Mesajlar 10 10 Ekim 2016 #8 Hocalarım el atmışken 8.30 için de undeepfreeze var ise link verebilrsniz çook makbule geçer. Faz 2 lerde yüklenmiş ve şifre unutulmuş. Site üyelerinden bir arkadaş kodları bende var isteyene gönderebilirim diyordu.
Hocalarım el atmışken 8.30 için de undeepfreeze var ise link verebilrsniz çook makbule geçer. Faz 2 lerde yüklenmiş ve şifre unutulmuş. Site üyelerinden bir arkadaş kodları bende var isteyene gönderebilirim diyordu.
K kral023 Üye Mesajlar 2 3 Mayıs 2018 #9 arkadaşlar tahtalarda deepfreeze standart 8 üzeri bir versiyon yüklü anti deepfreeze 00.4 ve deep unfreezer 1,0 denedim olmadı hangisi gerekli acaba
arkadaşlar tahtalarda deepfreeze standart 8 üzeri bir versiyon yüklü anti deepfreeze 00.4 ve deep unfreezer 1,0 denedim olmadı hangisi gerekli acaba