anb Site Gezgini Mesajlar 40 25 Nisan 2008 #1 arkadaşlar ulead 10da slayt hazırlayıp efektler ve geçişler verip vcd formatında cd ye kaydettiğimde görüntü bozuluyor bi çaresi varmı lütfen yardım
arkadaşlar ulead 10da slayt hazırlayıp efektler ve geçişler verip vcd formatında cd ye kaydettiğimde görüntü bozuluyor bi çaresi varmı lütfen yardım
A aruz Üye Mesajlar 1 11 Haziran 2008 #3 yok galiba bilen varsa yardım lütfen aynı sorun bende de var
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 11 Haziran 2008 #4 goruntu bozuluyor derken hocam? cozunurluk mu degisiyor?
H htoprak3232 Aktif Üye Mesajlar 102 11 Haziran 2008 #5 HOCAM CÖZÜNÜRLÜK DÜŞTÜĞÜ İÇİN CARE DVD ÇEKİMİ
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 11 Haziran 2008 #6 Enkode ederken problem çıkıyordur nero değilde başka bir program kullanın. Ya da ProShow Gold programı var çok güzel slaytlar hazırlanıyor.
Enkode ederken problem çıkıyordur nero değilde başka bir program kullanın. Ya da ProShow Gold programı var çok güzel slaytlar hazırlanıyor.