Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama
Yeni Konu Aç
Yeni Konu Aç

Ücretli İE Yardımı İstiyorum

Konu, 'Her Telden' kısmında formyfriends tarafından paylaşıldı.


  1. formyfriends

    formyfriends Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    15 Nisan 2012
    Mesajlar:
    507
    Beğeni:
    0
    İlgili sitemde fixed kodunu ie algılamıyor bunu çözme teknıklerı var ınternette ve bende ama uygulayamıyorum ucretlı yardım ıcın pm atın
     
  2. formyfriends

    formyfriends Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    15 Nisan 2012
    Mesajlar:
    507
    Beğeni:
    0
    siteyi ie ile açıp www.sinavol.gen.tr soldan yenı eklenen sınavlardan sınav secersenız gorursunuz hatayı ff opera chorme sorunsuz karsılastırma yapabılırsınız
     
  3. loperselim

    loperselim Aktif Üye

    Kayıt:
    13 Kasım 2009
    Mesajlar:
    227
    Beğeni:
    19
    gerekli sayfanızı ve kodlarını buraya koyarsanız ücretsiz olarak da çözen çıkar hocam.
     
  4. formyfriends

    formyfriends Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    15 Nisan 2012
    Mesajlar:
    507
    Beğeni:
    0
    il durum sag usttekı sayfa sayısı ıkıncı durum sol usttekı zaman
    <div style="height: 0%; width: 100%;"></div>
    <div class="sayfalama" style="position: fixed;right: 0%;top: 0px;height: 25%;width: 8%;margin-right: 273px; ">
    Sayfa : <b class="degiscek">1</b>/<?=db::al('SELECT COUNT(ID) FROM '._MX.'secenek WHERE SID="'.addslashes($_GET['ID']).'" ORDER BY sira ASC');?>
    </div>
    <div style=" position:fixed; left:0%; top: 0px; height: 25%; width: 30%;">
    <div id="countdown_dashboard" >







    <table bgcolor="grey" width="80%">

    <tbody>





    <tr>
    <td>

    </td>
    <td >
    <div class="dash hours_dash">

    <div class="digit"><div class="top" style="display: none;">0</div><div class="bottom" style="display: block;">0</div></div>
    <div class="digit"><div class="top" style="display: none;">0</div><div class="bottom" style="display: block;">0</div></div>
    </div>
    </td>
    <td>
    <div class="dash minutes_dash">

    <div class="digit"><div class="top" style="display: none;">0</div><div class="bottom" style="display: block;">0</div></div>
    <div class="digit"><div class="top" style="display: none;">0</div><div class="bottom" style="display: block;">0</div></div>
    </div>
    </td>
    <td>
    <div class="dash seconds_dash">

    <div class="digit"><div class="top" style="display: none;">0</div><div class="bottom" style="display: block;">0</div></div>
    <div class="digit"><div class="top" style="display: none;">0</div><div class="bottom" style="display: block;">0</div></div>

    </div>
    </td>

    </tr>

    </tbody>

    </table>
     
  5. Özgür Hoca

    Özgür Hoca Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    29 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    271
    Beğeni:
    1
    height özelliğini 25% yerine px olarak verin sorun düzelir.
     
  6. formyfriends

    formyfriends Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    15 Nisan 2012
    Mesajlar:
    507
    Beğeni:
    0
    deneyeyım ozgur hcm
     
  7. formyfriends

    formyfriends Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    15 Nisan 2012
    Mesajlar:
    507
    Beğeni:
    0

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal