"hadi bakalım sıkıysa açsınlar" dediğini duyar gibiyim
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26087516.asp

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26087516.asp
Sen yap da ikili akışkan bir konuşmayı görelim, lafla peynir gemisi yürümez.cehcah' Alıntı:mutluluk' Alıntı:'Cehcah' başbakan yetim hakkı yerken yalan söylerken rüşvet yerken doğru mu yapıyor...Uluslararası bir iletişim ağını kapattı doğru yapıyor öyle mi.. sizin doğrunuz nasıl bir doğru kavramınız var.. Bi de bilg. öğretmeniyseniz eyvah eyvah.Yazık size.
İspatla, hep laf, lafla peynir gemisi yürümez. Elinde ne kanıt var, youtube taki videolar mı yoksa :-1: biraz uğraş sen bile daha iyisini yaparsın.
Tam başbakanın ağzı, sizin kendinize ait düşünceleriniz kelimeleriniz yok mu?easytr' Alıntı:zamanında kılıçdaroğlu facebbok için mahkemeye başvurmuş ama bazılarının onu konuşmak işine gelmiyor. burası muz cumhuriyeti değil, mahkeme kararlarını uygulamayan twitter gereğini yapsın sonra ağlasın
aa aynı anda aynı şeyi yazmışızsisss' Alıntı:Tam başbakanın ağzı, sizin kendinize ait düşünceleriniz kelimeleriniz yok mu?easytr' Alıntı:zamanında kılıçdaroğlu facebbok için mahkemeye başvurmuş ama bazılarının onu konuşmak işine gelmiyor. burası muz cumhuriyeti değil, mahkeme kararlarını uygulamayan twitter gereğini yapsın sonra ağlasın
Neden başbakanın ağzı dedik çünkü akşam başbakan muz cumhuriyeti değil dedi sabah sen burada yazıyorsun.easytr' Alıntı:2 kişide aynı şeyi yazmış, Allah işte böyle itiraf ettirir adama, sizin yazdığınız ağızda aynı yerden anlaşılan. böyle bir pişti görmedim şimdiye kadar bu forumda. siz kimin ağzıyla yazıyosunuzda aynı düşünen kişiler aynı ifadeleri kullanıyor. resmen kahkaha atıyorum
yeterince arşiv oldu youtubeda başbakan ve oğlunun. neyse vazgeçtim gerçekten kendime ayıp ediyorum zamanım boşa gidiyorcehcah' Alıntı:sisss' Alıntı:Sen yap da ikili akışkan bir konuşmayı görelim, lafla peynir gemisi yürümez.cehcah' Alıntı:mutluluk' Alıntı:'Cehcah' başbakan yetim hakkı yerken yalan söylerken rüşvet yerken doğru mu yapıyor...Uluslararası bir iletişim ağını kapattı doğru yapıyor öyle mi.. sizin doğrunuz nasıl bir doğru kavramınız var.. Bi de bilg. öğretmeniyseniz eyvah eyvah.Yazık size.
İspatla, hep laf, lafla peynir gemisi yürümez. Elinde ne kanıt var, youtube taki videolar mı yoksa :-1: biraz uğraş sen bile daha iyisini yaparsın.
Elimde dinleme arşivi yok, sende varsa yolla ayarlayalım.
Sayın hocam çoğu kişinin aklına gelmiştir zaten. Tipler stiller minik tayyip olmuş bunlar kimse kaale alıp bir şeyler yazmıyor bakma bizim yazdığımıza duramıyoruz.hayalcisuat' Alıntı:aa aynı anda aynı şeyi yazmışızsisss' Alıntı:Tam başbakanın ağzı, sizin kendinize ait düşünceleriniz kelimeleriniz yok mu?easytr' Alıntı:zamanında kılıçdaroğlu facebbok için mahkemeye başvurmuş ama bazılarının onu konuşmak işine gelmiyor. burası muz cumhuriyeti değil, mahkeme kararlarını uygulamayan twitter gereğini yapsın sonra ağlasın![]()
easytr' Alıntı:sisss' Alıntı:Neden başbakanın ağzı dedik çünkü akşam başbakan muz cumhuriyeti değil dedi sabah sen burada yazıyorsun.easytr' Alıntı:2 kişide aynı şeyi yazmış, Allah işte böyle itiraf ettirir adama, sizin yazdığınız ağızda aynı yerden anlaşılan. böyle bir pişti görmedim şimdiye kadar bu forumda. siz kimin ağzıyla yazıyosunuzda aynı düşünen kişiler aynı ifadeleri kullanıyor. resmen kahkaha atıyorum
ben dün akşam tv izleyemedim. izlesem ne olcak ki başbakanın kullandığı ifadeyi benim kullanmam seni niye rahatsız ediyor. siz şu forumda düştüğünüz duruma bakın, 2 ağızla peş peşe aynı şeyleri yazmışsınız,uhaha:
biz senin ne tip olduğunu çok iyi biliyoruz merak etme.! bizim aynı şeyi aynı anda söylememiz "aklın yolu bir" ile açıklanır. ama senin başbakanın kullandığı her kelimeyi harfi harfine söylemen ve ondan sonra söylemen, kendi beynin olmayıp başbakanın beyni ile konuştuğun ile açıklanır.! aslında neden başbakanı bu kadar seviyorsunuz anladım şimdi, o olmasa nefes bile almayı unutacaksınız...!!!easytr' Alıntı:2 kişide aynı şeyi yazmış, Allah işte böyle itiraf ettirir adama, sizin yazdığınız ağızda aynı yerden anlaşılan. böyle bir pişti görmedim şimdiye kadar bu forumda. siz kimin ağzıyla yazıyosunuzda aynı düşünen kişiler aynı ifadeleri kullanıyor. resmen kahkaha atıyorum
easytr' Alıntı:papakaa' Alıntı:öyle deme hocam duble yol yapıp imf ye borç para verdiler :mrgreen:hayalcisuat' Alıntı:biz senin ne tip olduğunu çok iyi biliyoruz merak etme.! bizim aynı şeyi aynı anda söylememiz "aklın yolu bir" ile açıklanır. ama senin başbakanın kullandığı her kelimeyi harfi harfine söylemen ve ondan sonra söylemen, kendi beynin olmayıp başbakanın beyni ile konuştuğun ile açıklanır.! aslında neden başbakanı bu kadar seviyorsunuz anladım şimdi, o olmasa nefes bile almayı unutacaksınız...!!!easytr' Alıntı:2 kişide aynı şeyi yazmış, Allah işte böyle itiraf ettirir adama, sizin yazdığınız ağızda aynı yerden anlaşılan. böyle bir pişti görmedim şimdiye kadar bu forumda. siz kimin ağzıyla yazıyosunuzda aynı düşünen kişiler aynı ifadeleri kullanıyor. resmen kahkaha atıyorum
kadrolu kara propagandacılara kolay kolay cevap vermiyorum artık. by
easytr' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:biz senin ne tip olduğunu çok iyi biliyoruz merak etme.! bizim aynı şeyi aynı anda söylememiz "aklın yolu bir" ile açıklanır. ama senin başbakanın kullandığı her kelimeyi harfi harfine söylemen ve ondan sonra söylemen, kendi beynin olmayıp başbakanın beyni ile konuştuğun ile açıklanır.! aslında neden başbakanı bu kadar seviyorsunuz anladım şimdi, o olmasa nefes bile almayı unutacaksınız...!!!easytr' Alıntı:2 kişide aynı şeyi yazmış, Allah işte böyle itiraf ettirir adama, sizin yazdığınız ağızda aynı yerden anlaşılan. böyle bir pişti görmedim şimdiye kadar bu forumda. siz kimin ağzıyla yazıyosunuzda aynı düşünen kişiler aynı ifadeleri kullanıyor. resmen kahkaha atıyorum
:++: vay be, siz yazınca aklın yolu bir biz yazınca başbakanın ağzıyla konuşma.sizin zihniyetiniz öz eleştiri yapmayı öğrenemediği sürece bu devran değişmez. başbakan olmazsa nefes alamayacakmışız, beynin sınırlarını zorlayarak orta çıkan saçmasapan cümleler. sizden daha kalitelisi çıkmazda zaten.
:alkis:papakaa' Alıntı:doğrusu "Ey hakim sen kimin taşeronusun olacaktı"Mr.Spermata' Alıntı:EYY İDARE MAHKEMESİ SEN KİM OLUYORSUN???
detaylı bilgi için hüseyin çelike danışmak lazım :mrgreen:
papakaa' Alıntı:ses kayıtlarının montaj olup olmadığına da 30 martta sandık cevap verecek. neden ispatlama yoluna gidilsin kiuhaha:
uhaha:
:+1:yadigartbaykal' Alıntı:neden başbakana bu ses kayıtlarının montaj olduğunu ispatla demiyoruz?
biraz elinizi vicdanınıza koyun.
bu olayı soruşturacak ne hakimi ne polisi kaldı, nasıl ispatlayabiliriz. hiç mi görmüyorsunuz?
kanıt dediğiniz herhalde kendi ağzından yaptım diyecek, bununda olmayacağını hepimiz biliyoruz.